LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så ser Elena Belles och Dhani Lennevalds relation ut idag 

12 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Elena Belle och Dhani Lennevald
Den svenska hollywoodfrun Elena Belle var tidigare tillsammans med artisten Dhani Lennevald.
Paret spenderade tre år ihop innan kärlekssagan fick ett abrupt slut.
Så här ser deras relation ut idag!
Annons
Allt om Elena BelleBrand logo
Allt om Elena Belle

Elena Belle, 35, tidigare Natacha Peyre, blev känd för det svenska folket efter att ha deltagit i reality-serien Paradise Hotel år 2005. Efter det kunde man se henne som glamourmodell i tidningar som Moore, Slitz och Playboy, och några år senare tog hon sitt pick och pack och lämnade Sveriges huvudstad för det varma och kändistäta Los Angeles. Där träffade hon kärleken Michael Theanne, som senare blev hennes make, och år 2016 kunde man se henne som en av fruarna i programmet Svenska Hollywoodfruar,  med bland annat Gunilla Persson, 61, och Maria Montazami, 54, vid sin sida.

Men innan äktenskapet med Michael hade hon ett tre års förhållande med den tidigare A-teens medlemmen Dhani Lennevald, 35. Såhär ser deras relation ut idag.

Elena Belles tidigare kärleksliv

Åren efter att Elena blev offentlig dejtade hon flera kända män. Hon sågs bland annat tillsammans med fotografen Bingo Rimér, 45, för att senare bli ihopkopplad med musikproducenten och den tidigare jury-medlemmen Andreas Carlsson, 47. Men år 2007 träffade hon kärleken som hon var redo att ge upp allt för – Dhani.

Annons

I Viafree:s program Svenska Hollywoodfruar – I fokus öppnar Elena upp om sitt struliga förflutna och nämner även sin relation med den tidigare pojkvännen.

– Jag och Dhani hade en jättefin relation och han är en jätte, jättefin kille. Vi var tillsammans rätt länge och hans familj tog verkligen in mig som en familjemedlem, säger hon.

Hon berättar att tiden tillsammans med Dhani var väldigt viktig för henne och att hans mamma blev som en extramamma för henne. Dhanis mamma mer eller mindre fostrade henne på vissa plan, vilket hon menar att hon behövde. Hon berättar också att hennes mentala hälsa blev mycket mer stabil under deras förhållande och att hon därför är evigt tacksam till dem.

Men hösten 2010 tog förhållandet slut, något som senare visade sig vara Elenas beslut. I intervjun berättar hon om vad som ledde till uppbrottet.

– Det tog slut för att jag kände att vi växte ifrån varandra. Vi var så himla unga när vi träffades, men jag känner ändå att den tjejen som får honom är riktigt lyckligt lottad. Han är en jättefin kille, men då när det tog slut kände jag att jag behövde gå vidare. Man söker sig ju till olika grejer i olika delar av livet, förklarar hon.

Annons

Elena och Dhanis relation idag

Det har nu gått 10 år sedan de gjorde slut och båda har sedan dess funnit kärleken på nytt. Elena har hunnit gifta sig och skaffa barn, och Dhani har blivit tillsammans med den brittiska artisten Alice Chater, 27. De tidigare exen verkar inte ha någon kontakt idag och följer inte heller varandra på sociala medier, men i Viafree:s intervju, som gjordes för två år sedan, avslöjar Elena att hon fortfarande har kontakt med Dhanis mamma.

– Jag och Dhani är inte ovänner eller något sådant och jag har fortfarande kontakt med hans mamma. Inte så mycket med honom däremot, förklarade hon då.

Hänt har sökt Elena Belle och Dhani Lennevald.
FOTO: 
Maja Suslin/TT

Annons