LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Så ser Dominika Peczynskis dotter Hannah Bahri ut idag

01 aug, 2020 
Dominika Peczynski och dottern Hannah
Dominika Peczynski har dottern Hannah tillsammans med exet Claes Bahri.
I ett inlägg på Instagram berättar medieprofilen om sina känslor inför att dottern fyller 20 år – samt öppnar upp sig om deras relation.
Annons
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

Förra året var medieprofilen Dominika Peczynski, 49, med i TV4:s Expeditionen, i vilket gänget skulle bestiga Lobuche Peak i Himalaya. Efter bara ett par avsnitt bestämde sig Dominika för att avbryta sin medverkan på grund av dödsskräck.

– Det har inte funkat, jag åker hem imorgon. Det blev liksom för mycket, sa hon innan hon lämnade programmet.

Dominika fick då åka hem och återförenas med maken Anders Borg, 52, som hon gifte sig med för två år sedan. Makarna bor idag i en sjurummare på Östermalm i Stockholm, tillsammans med Dominikas barn Harry, 8, och Hannah, 20, samt Anders barn, tvillingarna Hanna och Sarah, 18, och Ludvig, 22.

Dominika och Anders barnbesked

Trots att Dominika och Anders redan hade flera barn från tidigare relationer när de blev ett par ville Dominika till en början utöka familjen ytterligare. När de gästade Nyhetsmorgon ihop i vintras berättade hon varför det inte blev så.

Annons

– Jag hade det, men en viss annan person ville inte det. Men jag tror inte det hade gått heller. Och nu funkar det ju inte såklart, sa hon då.

Dominika är ändå väldigt glad över hur familjen ser ut idag.

– Det var inte en sån jättehård kompromiss i och med att jag redan har två barn och Anders har tre så man kan tycka att fem räcker också.

Orden om dottern Hannah Bahri

Dottern Hannah Bahri har Dominika sedan en tidigare relation med finansmannen Claes Bahri, 58, som nyligen blev tillsammans med programledaren Agneta Sjödin, 52.

Idag är Hannah 20 år gammal och det är tydligt att hon har en väldigt nära relation till sin mamma. I ett inlägg på Instagram berättar Dominika om känslorna inför dotterns 20-årsdag.

”Det är stort och samtidigt vemodigt. När hon var mindre hängde hon med mig på precis allt. Alla typer av jobb, långväga resor, middagar och kalas. Mina vänner var lika mycket hennes vänner”, skriver Dominika och fortsätter sedan:

Annons

”Nu har hon ett eget liv, vilket är precis som sig bör. Men det är inte utan att jag känner ett styng av saknad efter tiden av igår”.

I kommentarsfältet till inlägget har ingen mindre än Hannahs pappas nya flickvän Agneta Sjödin lämnat en hälsning.

”Vackra!”, skriver hon i en kommentar till Dominika och bonusdottern Hannah Bahri.

Flera personer har även påpekat att Hannah och Dominika är väldigt lika varandra till utseendet.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons