LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så ser Björn Borgs söner Leo och Robin ut idag

24 apr, 2020 
Björn Borg
Tennislegendaren Björn Borg har en son ihop med exet Jannike Björling och en annan med sin nuvarande fru Patricia Borg.
Så här ser sönerna Robin och Leo Borg ut idag.
Annons
Allt om Björn BorgBrand logo
Allt om Björn Borg

Det var 2002 som det tidigare tennisproffset Björn Borg, 63, och hans fru Patricia Borg, 50, sa ja till varandra under ett sommarbröllop på Värmdö i Stockholm. Ett år efter bröllopet fick paret sitt första gemensamma barn, sonen Leo Borg, 17.

Men det var inte första gången som Björn Borg blev pappa. Innan han fann sin Patricia var han tillsammans med fotomodellen Jannike Björling . Förhållandet pågick mellan 1983-1988 och tillsammans har de sonen Robin Borg, 35.

Beslutet efter sönernas uppväxt

Under hösten 2019 sålde Björn och Patricia Borg sitt hus som ligger på Ingarö i Stockholm.

”Det är dags för ett nytt kapitel i våra liv! Vi ser väldigt mycket fram emot vad livet har att erbjuda. Det här huset kommer snart att finnas på marknaden”, skrev de då i ett inlägg på Instagram.

De menade att detta berodde på att huset blivit för stort efter att barnen flyttat ut och därför inte såg sig själva bor kvar där. Istället köpte de sig en våning i stan och ett hus på ön Kap Verde, där de planerar att tillbringa sin tid under vinterhalvåret.

Annons

Leo Borg går i pappas fotspår

Precis som Patricia och Björn beskrivit så har sönerna blivit så pass stora att de inte längre bor hemma idag. Leo Borg, som tidigare ofta syntes på vimmelbilder från olika premiärer tillsammans med sina föräldrar, har hunnit bli 17 år gammal.

Björn Borg Leo Borg
Björn och Patricia Borg med sonen Leo på premiär 2009. Foto: Fredrik Hessman/TT

Leo har valt att gå i sin pappas fotspår och är idag en lovande tennisspelare. Senaste rapporterades det om att han lämnar Sverige bakom sig för att bege sig till Mallorca där han ska spela i proffsspelaren Rafael Nadals akademi.

Annons

Leo Borg
Leo Borg satsar helhjärtat på tennisen. Foto: Jessica Gow / TT

Leo Borg
Leo Borg är Björn Borgs yngsta son. Foto: Eero Hannukainen/TT

Robin Borgs liv idag

Robin Borg är idag 35 år gammal och har gift sig med sin kärlek Sofie Borg. Precis som sin lillebror har även Robin fokuserat på tennisen under flera års tid men i slutet på förra året spekulerades det i att Robin istället planeras bli klubbchef inom fotboll.

FOTO:Magnus Wennman/TT

Annons