Så ser Bengt Magnussons dotter Sanna ut idag

Så ser Bengt Magnussons dotter Sanna ut idag

Bengt Magnusson och hustrun Karin Enberg blev föräldrar till en dotter på 80-talet.
Så här ser Sanna Kasandini Magnusson ut idag.

TV4-profilen Bengt Magnusson, 69, är ett välbekant ansikte för tittarna. Han har jobbat på kanalen sedan den startade på 90-talet och genom åren har vi sett honom som nyhetsankare samt programledare för bland annat Vem vill bli miljonär?.

Nyligen fick vi se Bengt leda TV4:s gala Tillsammans mot cancer tillsammans med Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani, 37. Bengt har själv tampats med den tuffa sjukdomen i form av testikelcancer.

– Den cancerform som jag drabbades var ofta dödlig. Idag botas nästan alla som får den, sa Bengt till Expressen i samband med galan.

Det har nu gått fem år sedan Bengt behandlades mot cancern och för Expressen berättade han att kontrollen han ska gå på senare i år förhoppningsvis är den sista.

– Jag har gått på på årliga kontroller sedan dess men det har varit positivt – eller negativt, hur man nu ska se på det. Jag har i alla fall inte haft några spår, sa TV4-profilen till tidningen då.

Bengt Magnussons dotter Sanna

Bengt Magnusson är tillsammans med hustrun Karin Enberg, 67, sedan hela 45 år tillbaka. Karin jobbar som chef för Norrbottenteatern och därför bor de merparten av tiden på olika håll i Sverige.

Senast Bengt uttalade sig om äktenskapet var i en intervju med Expressen för nio år sedan. Han avslöjade då att han och Karin är vana vid att resa mellan varandra men att det också kan vara väldigt påfrestande.

– Klart det finns tillfällen när man hade velat ha henne där. När det händer saker i familjen eller på jobbet och man vill slippa avhandla det på telefon, sa han till tidningen vid tillfället.

Karin och Bengt försökte få biologiska barn i många år men bestämde sig till slut för att adoptera. En tid efter bröllopet flög de till Indonesien och hämtade en dotter. Sanna Kasandini Magnusson är idag 37 år gammal och mamma till sönerna Joseph, 9, och Harry, 5.

Bengt Magnusson och dottern Sanna

Bengt Magnusson tillsammans med dottern Sanna och barnbarnet Joseph.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Johan Jeppsson/TT

Senaste nytt