Artikeln innehåller reklamlänkar

Så såg Nicole Falcianis bröllopsklänning ut

Så ser Nicole Falcianis bröllopsklänning ut

Det var i maj som influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade skulle blivit äkta makar.
Men efter en tuff separation släpper nu Nicole sin tilltänkta bröllopsklänning.

Det var en månad sedan som chockbeskedet att Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, gått skilda vägar kom – bara några veckor innan det planerade datumet för parets bröllop. Vigseln, som skulle hållits i Toscana i Italien, hade tidigare ställts in på grund av den pågående coronapandemin och kort därefter kom beskedet om uppbrottet.

Det var på Instagram som Nicole berättade om tuffa känslorna efter att drömmarna om bröllopet tillsammans med Eric gått i kras. Sedan dess har hon flera gånger bett sina följare om att uppbrottet “tagit otroligt hårt” på henne. Men medan Nicole delat med sig av sin sorg har Eric fram till alldeles nyligen lagt locket på.

Eric Saades ord om uppbrottet

Det var i en intervju med Expressen som han för första gången berättade om verkliga anledningen till att han valde att lämna förhållandet. Han sa då att det inte var något enkelt val och berättade att han var medveten om att det var “en dålig tajming”, då Nicole spenderat mycket tid det senaste året med att planera sitt bröllop.

– Allt har sin tid och vår tid hade passerat kanske. Jag lämnade inte för att jag inte ville, jag lämnade för att jag var tvungen att tänka på mitt eget mående. Det var dags, men det är klart att det var en sorglig tajming, sa han i intervjun då.

Nicole Falcianis tårar

För Nicole har bröllopet varit mer än en romantisk tillställning. Sedan Eric föll ner på knä och bad om hennes hand på nyårsafton för ett år sedan har Nicole delat med sig av sin bröllopsplanering i sin blogg och på Instagram och Youtube.

Då hon för första gången prövade ut sin bröllopsklänning var detta något hon valde att dela med sig av i en vlogg. När hon visade upp klänningen för sin mamma över FaceTime kunde Nicole inte stoppa känslorna och föll i tårar.

– Den är jättefin, åh nej nu börjar jag gråta, säger Nicole då.

Direkt efter att själv fått pröva ut klänningen begav sig Nicole i väg till modejätten Bubblerooms studio.

Chansen att köpa klänningen

Nicole Falciani har nämligen nyligen släppt en bröllopskollektion där hon varit med och designat klänningarna.

“Du kommer även ha chansen att shoppa hennes brudklänning som släpps direkt efter hennes bröllop.”, skrev Bubbleroom i ett pressmeddelande när nyheten om kollektionen släpptes.

Och nu är den alltså här. Trots att det inte blev något bröllop för Eric och Nicole kan du köpa klänningen som influencern hade tänkt att ha på sig.

Såhär ser Nicole Falcianis bröllopsklänning ut: 

Modell i vit bröllopsklänning

Här kan du köpa klänningen från Bubbleroom (länk till Apprl).

SENASTE NYTT!