LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Arvingarnas avslöjande om pengarna: Så rika är vi egentligen

06 mar, 2023 
Arvingarna
Hur mycket tjänar medlemmarna i det folkkära dansbandet Arvingarna?
Nu svarar gruppen på frågan om de egentligen har blivit rika på karriären eller inte!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”Brand logo
Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”

Dansbandsgruppen Arvingarna har under åren byggt upp en stor följarskara och har deltagit i Melodifestivalen hela sex gånger, bland annat med låten Eloise.

Gruppen består av Kim Carlsson, 50, på gitarr och sång och Casper Janebrink, 53, på bas och sång. Lars “Lasseman” Larsson, 51, spelar keyboard, gitarr och sjunger, och slutligen sjunger Tommy Carlsson, 54, och spelar trummor.

Nyligen ställde bandet upp på en stor intervju med Aftonbladet söndagsbilaga. Där svarar de bland annat på hur mycket fansen flörtar med dem.

Arvingarna om negativa recensioner: ”Skriva skit”

I intervjun får Arvingarna frågan om hur de tar åt sig av negativa kommentarer och recensioner.

– Jag (Kim) är nog sämst på det. Vem ödslar tid på att skriva skit, varför skickar de ut en recensent som inte kan något eller gillar vår genre?, säger Kim till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi var sämre på det förr, vi tog det ganska personligt. Man kan tycka att en recension ska vara saklig. Går de in på personliga grejor om oss är de fel ute.

Annons

Arvingarna om hur mycket de tjänar

Dansbandsgruppen som har hållit på enda sedan år 1989 är idag både folkkära, och framgångsrika. Men hur mycket pengar tjänar de då egentligen?

Det visar sig att succébandet, enligt sig själva, faktiskt inte tjänar speciellt mycket mer än någon annan. I intervjun kommer de in på ämnet.

Har ni blivit rika på det här?

– Inte överdrivet rika. Vi har kompisar i samma ålder som har det mycket bättre ställt. Men vi är rika på upplevelser!, säger Arvingarna till tidningen.

Så mycket tjänar Casper Janebrink

Trots att de i intervjun inte svarar på en specifik summa vet vi att medlemmen Casper under 2020 hade en fastställd förvärvsinkomst på 523 490 kronor, enligt Nyheter24.

På ett år resulterar det i en månadslön på runt 44 300 kronor.

Casper är även aktiv i bolaget Arvingarna Musik Aktiebolag med tillgångar på 2,5 miljoner kronor och Janebrinken Artist & Nöjeskonsult AB som har tillgångar på 1,2 miljoner kronor.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons