TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket spenderar Zara Larsson på kläder: ”Mamma får flipp”

09 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Zara Larsson shopping
När Zara Larsson gästade Daniel Redgerts nya podcast visade det sig att artisten inte är så bra på det här med privatekonomi.
Annons

Världsstjärnan Zara Larsson, 21, gästade nyligen Daniel Redgert i hans nya podcast Radio Redgert. De kommer in på ämnet pengar och Zara avslöjar bland annat en hel del om sina shoppingvanor.

Artisten berättar att hennes senaste dyra köp var en Prada-väska för 22 000 kronor – något som gör hennes mamma galen.

– Min mamma får flipp. Hon kommer ringa upp American Express vilken dag som helst och sänka mitt tak. Hon har verkligen spel!, säger Zara i podcasten.

Zaras föräldrar jobbar inom Försvarsmakten och vården och de ser skeptiskt på att dottern köper en väska som kostar ungefär lika mycket som deras månadslön. Detta ger världsstjärnan perspektiv och hon medger att det är knasigt.

”Så pinsamt”

Men det här med att spara verkar inte vara Zara Larssons grej och hon erkänner att hon inte har särskilt bra koll på sin privatekonomi. Trots att hennes kreditkort fylls på med minst 150 000 kronor varje månad, så maxar hon sitt kreditkort varje gång – men vet knappt själv vad pengarna egentligen går till.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, vad fan lägger jag pengar på? Jag vet inte!, säger Zara

Efter lite om och men kommer Zara fram till att 85 procent av pengarna hon spenderar förmodligen går till prylar av diverse slag, vilket skulle innebära att hon lägger över 127 000 kronor på detta varje månad.

Artisten kan dock inte riktigt svara på hur mycket pengar hon egentligen har på banken.

– Jag vet inte, och det är så pinsamt! Det är min revisor som har koll på mina pengar och jag tycker att det är ganska skönt att ha det så, säger Zara Larsson.

Annons