Så mycket spenderar Zara Larsson på kläder: ”Mamma får flipp”

Zara Larsson shopping

När Zara Larsson gästade Daniel Redgerts nya podcast visade det sig att artisten inte är så bra på det här med privatekonomi.

Världsstjärnan Zara Larsson, 21n gästade nyligen Daniel Redgert i hans nya podcast Radio Redgert. De kommer in på ämnet pengar och Zara avslöjar bland annat en hel del om sina shoppingvanor.

Artisten berättar att hennes senaste dyra köp var en Prada-väska för 22 000 kronor – något som gör hennes mamma galen.

– Min mamma får flipp. Hon kommer ringa upp American Express vilken dag som helst och sänka mitt tak. Hon har verkligen spel!, säger Zara i podcasten.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Zaras föräldrar jobbar inom Försvarsmakten och vården och de ser skeptiskt på att dottern köper en väska som kostar ungefär lika mycket som deras månadslön. Detta ger världsstjärnan perspektiv och hon medger att det är knasigt.

”Så pinsamt”

Men det här med att spara verkar inte vara Zara Larssons grej och hon erkänner att hon inte har särskilt bra koll på sin privatekonomi. Trots att hennes kreditkort fylls på med minst 150 000 kronor varje månad, så maxar hon sitt kreditkort varje gång – men vet knappt själv vad pengarna egentligen går till.

– Ja, vad fan lägger jag pengar på? Jag vet inte!, säger Zara

Efter lite om och men kommer Zara fram till att 85 procent av pengarna hon spenderar förmodligen går till prylar av diverse slag, vilket skulle innebära att hon lägger över 127 000 kronor på detta varje månad.

Artisten kan dock inte riktigt svara på hur mycket pengar hon egentligen har på banken.

– Jag vet inte, och det är så pinsamt! Det är min revisor som har koll på mina pengar och jag tycker att det är ganska skönt att ha det så, säger Zara Larsson.

LÄS MER: Zara Larssons ärliga ord om relationen med Brian Whittaker

LÄS MER: Detaljen i Zara Larssons bild får alla att skratta

FOTO: TT/Scott Garfitt

Senaste nytt