LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mycket pengar skänkte Kjell Bergqvist på stående fot

05 okt, 2016 
AvLotta Gray
Hänt utmanade kändisarna att på stående fot skänka valfri summa, via swish, till Barncancerfonden under eventet "Barncancergalan-det svenska humorpriset". En person stod ut lite extra.
Annons

Nyligen var det den behjärtansvärda galan “Barncancergalan-det svenska humorpriset” på Berns i Stockholm. Under kvällen utmanade Hänt kändisarna att på stående fot skänka valfri summa, via swish, till Barncancerfonden. De allra flesta sa ja som Ellen Bergström, 26, Morgan Alling, 48, och Mattias Särnholm, 46, men skådisen Kjell Bergqvist, 63, var dessutom ordentligt givmild! Han plockar upp mobilen, skrockar förnöjd och loggar in på swish.

– Det är klart jag är med på det här, vänta lite nu ska vi se, det är bara siffran som ska in. Det tar lite tid för det är så många nollor.

KJELL BERGQVIST skådespelare 2011

Och inte mindre är 5 000 kronor syns på skärmen. Att Kjell har ett stort hjärta är vida känt och många kunde se en genuint upprörd skådis i TV-sofforna i oktober då han rasade över den situation som möter flyktingarna som kommer hit.

Annons
img_10651

Kjell har även hamnat  i heta diskussioner med Migrationsverkets chef och själv jobbat tillsammans med volontärer för att försöka hjälpa de nyanlända. Den här kvällen var det barn med cancer som stod i fokus. Hatten av för världens bästa Kjelle! Vi önskar det fanns fler som du!

kjell-bergqvist

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons