TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket pengar lägger Jocke och Jonna Lundell på mat

25 jan, 2024 
Hedvig Tärnholm
Joakim och Jonna Lundell med sina barn
Joakim och Jonna Lundell renoverar sitt lyxhus samtidigt som de bollar livet som tvåbarnsföräldrar.
Nu avslöjar de hur mycket pengar som läggs på mat under en storhandling.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Joakim Lundell må ha startat sin karriär i reality-tv-världen, men nu för tiden är han en tvåbarnspappa som både delar med sig av familjelivet, men också om sin svåra uppväxt där han redan som liten placerades i familjehem.

Sedan 2016 är Joakim dock lyckligt gift med Jonna Lundell och tillsammans har de skapat en framgångsrik karriär med egna program som Spökjakt och Lundellhuset som sänts i flera säsongen på Discovery. Parets framgång i rutan vet inga gränser och tillsammans driver de även en Youtube-kanal där de transparent visar upp hur de jonglerar renoveringen av lyxhuset i Norrköping – samtidigt som de är föräldrar till dottern Lunabelle , 5, och sonen Lionel , 3.

Villan i Norrköping har renoverats i flera år och nyligen avslöjade de att villan var tömd och att de själva flyttat till en lägenhet i samma område.

Så mycket är Joakim och Jonna Lundells villa värd

– Vi nådde en smärtgräns då det inte gick längre. Det fungerade inte med barnen, de börjar bli större nu, när de var små var det mycket lättare. Nu är det förenat med livsfara så det går inte att bo i huset, har Joakim tidigare berättat för Aftonbladet.

Annons

Värderingen av huset slutade på 17 miljoner kronor, vilket är en bra bit över vad en villa i området brukar kosta. Och paret är själva oroliga för vad det innebär för dem.

– Frågan är vem som ska ha råd att köpa det, säger Jocke Lundell till Hänt på Guldbaggegalan.

Men med ett hus värt 17 miljoner, hur mycket pengar lägger egentligen Jocke och Jonna Lundell på mat varje månad – och vad väljer de att köpa hem för livsmedel? Just det svaret visar de upp till viss del i sin senaste Youtube-video där de filmar från när de storhandlar med barnen.

Så mycket pengar lägger Joakim och Jonna Lundell på mat

– Vi vill förvarna er innan vi kör i gång med handlingen, det kommer att bli mycket halvfabrikat och detta kommer inte bli den nyttigaste handlingen, berättar Jocke för kameran innan familjen kör igång med sin handling.

Den slutliga notan för familjens storhandling landade på 4 093 kronor. Något som även förundrar Jonna när hon slänger ett öga på kvittot.

Annons

– Alltså, vem är som du?, frågar hon sin man.

Även följarna verkar tappa hakan efter att ha sett klippet.

”Det här kommer nog låta konstigt men men. Det här är en av mina största drömmar. Kunna gå och handla mat utan att stå å prisjämföras allt, behöva välja bort saker för att ha råd med annat. Att bara få gå in i en matbutik och handla allt du behöver utan att oroa sig för slut summan…” skriver en följare i videons kommentarsfält.

Hänt har sökt Joakim Lundell för en kommentar.

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Karin Törnblom/TT

Annons