ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket lägger kändisarna på sina julklappar

02 dec, 2022 
KRISTIN KASPERSEN, FARAH ABADI, JESPER BLOMQVIST
Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli hög tid att börja köpa sina julklappar. Men hur mycket pengar lägger egentligen kändisarna på julklappar?
Här svarar fem kändisar på frågan!
Annons
Så julpyntar Bianca Kronlöf: "Ska maxa"Brand logo
Så julpyntar Bianca Kronlöf: "Ska maxa"

År 2022 går mot sin allra sista månad, december. Som vanligt är det hektiskt vid den här tiden och folk börjar handla sina julklappar och förbereda för allt julmys.

Hur mycket pengar man lägger på julklappar är en ständig fråga. Men så här tänker kändisarna på den fronten.

Kristin Kaspersen:

– Det beror på vilket år. Vartannat år är vi hela familjen och vartannat år är man en liten familj. Men jag har bestämt mig i år för att jag återvinner pengarna, jag har sålt en del kläder i second hand och då tar jag de pengarna och handlar julklappar för. Det är lite smart, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Sedan så går jag tillbaka och handlar på de här vintage-butikerna till exempel, en del second hand. Det blir ju lite nytt också, men jag försöker handla lite second hand.

Annons

Har du någon summa?

– Nej jag har inget belopp, det där är svårt.

Revisorn kanske har koll?

– Nej revisorn har inte med mina julklappar att göra, skrattar Kristin.

KRISTIN KASPERSEN

Jesper Blomqvist

– Åh nej men jag försöker nog hålla i slantarna där lite grann. Men det klart att sonen får sig lite extra, säger Jesper till Hänt.

Jesper Blomqvist

Frank Dorsin

– Jag lägger ganska mycket på julklappar faktiskt. Det är ge och ta, ifall man vill ha en bra present får man ge en bra present. Om jag ska köpa till min familj brukar jag röra mig kring 10 000 så sprider jag ut det, säger Frank till Hänt.

Annons
Frank Dorsin

Richard Ulfsäter

– Oh, jag vet inte… Alltså jag lägger ju hellre pengarna på något gott att äta och dricka till julbordet. Jag lägger nog inte så mycket pengar på julklappar, men självklart. Min dotter Ilse kommer nog få sig lite julklappar.

Någon summa?

– Hmm…. Jag vet inte, kanske ett par tusenlappar?

RICHARD ULFSÄTER

Farah Abadi

– Eh, kanske 10 000!, säger hon till Hänt.

Farah Abadi

FOTO: TT

Annons