LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket kostar lyxhotellet – nu kan du leva som i Paradise hotel

13 dec, 2018 
AvAgnethe Alm
Kopia av Paradise hotel lyxhotell till salu
Nej, det är ingen dröm. Nu är det möjligt att köpa ett helt eget lyxhotell – identiskt med Paradise hotel-huset.
Annons

Tänk dig det här: Du lever lyxliv som deltagarna i dokusåpan Paradise hotel, men slipper själv att vara med i programmet. Hotellet är ditt och ingen annans, för du äger det. Det kanske känns som en svindlande tanke, men nu kan det bli verklighet. Om du kan hosta upp näst intill 90 miljoner kronor vill säga. En kopia av Paradise hotels lyxhotell ligger nämligen ute till salu, skriver den danska tidningen Ekstra Bladet.

Hotellet är beläget högt uppe på en platå i lyxresorten Sol De Oriente Costa Careyes på den mexikanska västkusten, där flera dyra lyxhotell ligger. Två av dem är praktiskt taget identiska. Det ena används till att spela in den danska versionen av dokusåpan Paradise hotel, medan det andra nu ligger ute på fastighetsmarknaden.

Ett paradis på jorden

I mäklarfirmans annons beskriver de hotellet som ”en unik fastighet” belägen på den mest skyddade kusten av den mexikanska golfen. Hotellet har panorama-vy, tre sovrum, ett torn med sovrum i och två bungalows – vardera med varsitt sovrum.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det här är ett paradis på jorden”, skriver mäklarfirman i annonsen.

Enligt den danska tidningen Ekstra Bladet behöver eventuella fans av danska Paradise hotel inte oroa sig. Den danska tv-kanalen TV3 har nämligen bekräftat att försäljningen av hotellkopian inte kommer påverka programmet.

Hotellet där man spelar in dokusåpan och kopian ligger så nära varandra att man kan skymta det ena från det andra över en fjärd. Men de två hotellen är knappast de enda i området. I närheten ligger även ett stort blått hotell, som användes till att spela in tidigare versioner av danska Paradise hotel.

FOTO: christiesrealestate.com

Annons