"Så mycket bättre"-Love Antells pappalycka: "Vi får barn i augusti"

Han må se ut som en liten parvel, men faktum är att "Så mycket bättre"-stjärnan tänker bilda ett fotbollslag.

Svensk-finske musikern Love Antell, 34, blev egentligen känd för en bredare publik genom sin medverkan i ”Så mycket bättre” i TV4 i höstas och har kallats Stockholms motsvarighet till Håkan Hellström, 41. Privat är han pappa till Hardy, 4, och sambo med Jenny Bjarnar, 35, och när tidningen Hänt i Veckan möter paret på Yasuragi Hasseluddens event, ordnat av Micael Bindefeld, är Jenny rejält rund om magen.

– Vi får barn i augusti. Det blir vårt andra barn och jag mår bara bra, Hardy tycker det ska bli jätteroligt, berättar Jenny.

Love Antell blir snart pappa. Foto: Malin Bondeson

Love Antell och Jenny Bjarnar blir snart föräldrar. Foto: IBL

Love är utbildad på konstfack och även illustratör och frontman i indiebandet Florence Valentin. Nu passade paret på att njuta av lite vila på tu man hand innan nästa barn deklarerar sin ankomst. De sågs gulla med varandra under vistelsen och tog vara på tiden som barnfria. Det viktigaste med föräldraskapet är att sonen ska bli en empatisk människa har Love tidigare sagt om Hardy.

– Jag hoppas han blir en medkännande person. Nu låter det som om jag är det men det är vad jag önskar att han ska bli, berättar han i tidningen Mama.

Andra läser också:

Aviciis besked inför spelningen på Carl Philips och Sofias bröllop – vägrar spela utan keps

Det här kan vara årets mest klockrena kändisbild

Carl Philips diss mot exet Emma Pernald: ”Kände inte kärlekens magi”

SENASTE NYTT!