Unga föräldrar-profilerna Pontus och Fanny – så lever de idag

Unga föräldrar-Pontus

Pontus Rosenborg blev känd som en av Sveriges yngsta pappor vid 14 års ålder, då han medverkade i Unga föräldrar på TV4.
I en ny intervju med Hänt berättar han om sitt liv idag med flickvännen Fanny och dottern Melanie.
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma
0:21

Efter reklamen: Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma

(0:21)

Slå på ljud

Pontus Rosenborg, 22, blev känd som en av Sveriges yngsta pappor när han fick barn som 14-åring. Tillsammans med flickvännen Fanny Ståhl, 23, och dottern Melanie, 7, medverkade han i realityserien Unga föräldrar.

Flera år har passerat sedan vi fick se Pontus och Fanny i rutan – hur lever de egentligen idag? I en intervju med Hänt berättar Pontus Rosenborg om deras vardag och framtidsplaner!

Pontus Rosenborg om Unga föräldrar idag

För Hänt berättar Pontus att det var påfrestande att ställa upp i ett tv-program vid en så ung ålder.

– Jag hade gärna varit med igen, det var ganska jobbigt att vara med när man var yngre. Tror att det hade varit mycket bättre att vara med nu, säger Pontus till Hänt.

Fanny och Pontus träffade varandra i tidig ålder och har snart varit tillsammans i nio år. De bor med dottern Melanie i en lägenhet i Stockholm på 85 kvadratmeter med en stor tomt. Paret går inte i planer på att skaffa ett till barn.

– Vi sa när vi var mindre att vi skulle skaffa vårt första barn när vi var 23-24 år gamla, idag är jag 22 år men vi vet inte riktigt. Melanie kanske blir ett ensambarn, vi får se.

Fanny och Pontus relation idag: ”Vi ska inte gifta oss”

Unga föräldrar-paret har en stabil relation idag. I augusti har de varit tillsammans i hela nio år. Trots deras starka kärlek går de inte i planerna på att gifta sig.

– Man är inte nykär men vi får stunder när vi är själva och vi älskar varandra jättemycket. Vi har diskuterat om att gifta oss men vi vet inte om vi vill det, inte just nu i alla fall, säger han.

Pontus om att vara ung förälder: ”Inget jag rekommenderar”

Att bli pappa som 14-åring var långt ifrån enkelt. Pontus och Fanny bodde då hemma hos sina föräldrar och utan deras hjälp hade det varit tufft för den lilla familjen.

– Utan våra föräldrar hade vi inte klarat oss, jag hade inte rekommenderat någon att skaffa barn vid 14 års ålder. Nu blev det som det blev, men det har gått ganska bra för oss ändå, jag ångrar ingenting, säger han och fortsätter:

– Det som var svårt var att man själv växte upp och samtidigt ska man ta hand om någon. Idag har mognat till och är vuxen. Om vi hade skaffat barn nu hade det varit planerat och hade inte kommit som värsta chocken.

Unga mammor-profilen Linn Andersson om att vara trebarnsmamma
0:46

Efter reklamen: Unga mammor-profilen Linn Andersson om att vara trebarnsmamma

(0:46)

Slå på ljud

FOTO: Instagram / Pontus Rosenborg

FRÅN FÖRSTASIDAN