Så lever Peter Jihdes äldsta dotter idag – okända succén

Så lever Peter Jihdes äldsta dotter idag – okända succén

Peter Jihde har tre döttrar var av två tillsammans med sin nuvarande fru Karin Jihde.
Äldsta dottern Mollie Jihde är idag 17 år gammal, så här lever hon idag!
Allt om Peter Jihde
Slå på ljud

Peter Jihde, 47, blev först känd för svenska folket som programledare i sportsammanhang för SVT. Efter flera år där övergick han till TV4 i uppdraget som programledare för Idol 2007. Men vad flest kanske kopplar honom till idag är ändå som Tilde de Paula Ebys parhäst i Nyhetsmorgon. Duon kom nämligen att bli två uppskattade ansikten som många började sin morgon tillsammans med. Men 2019 lämnade han kanalen för att fortsätta vidare på annat håll.

Men hur ser egentligen Peter Jihdes privatliv ut? I hela 15 år har han varit tillsammans med sin fru Karin Jihde och tidigare har han uttryckt sin lycka över frun.

– Karin är det bästa man kan få, har Peter tidigare sagt till Expressen.

Beslutet med dottern

Sedan paret blev äkta makar har de fått två döttrar tillsammans Alice, 10, och Amanda, 8. Från en tidigare äktenskap med Sarah Grapenfelt, 43, har Peter även äldsta dottern Mollie som nu har hunnit fylla 17 år.

Peter som vanligtvis är väldigt privat gällande sitt familjeliv delade under förra sommaren med sig av en händelse med dottern Mollie. Efter att fyllt 16 år var det nämligen dags för dottern att börja övningsköra, vilket var något hon gjorde tillsammans med pappa Peter. På Instagram publicerade han en selfie på sig och Mollie framför övningskörningsskylten.

”Före och efter premiären. Tack Mollie”, skrev Peter till bilden.

Mollie har sedan flera år tillbaka synts tillsammans med sin pappa och familj på röda mattan.

Familjen Jihde

Mollie i röd jacka. Familjen Jihde på premiär 2016. Foto: Charlotte Brunzell/TT

Okända succén

– Jag pratar inte så mycket med honom om det, jag vet inte varför. Det är inte så lätt att prata med honom om det. Men det finns ju också en oro när han är borta så länge, för att han har ju diabetes. Och att han är borta så länge själv, alltså han har ju sitt team med sig när han spelar in och grejer, men ändå så är han ju borta, sa Mollie i podden.

Så ser Mollie Jihde ut idag

Karin Jihde och Mollie Jihde på Diabetsgalan 2019. Foto: Karin Törnblom/TT

Inte nog med att podda så syns även Mollie då och då på offentliga tillställningar. Under Diabetsgalan i höstas fanns hon på plats på röda mattan tillsammans med sin pappas fru Karin.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN