LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Martina och Erik Haags äldsta barn idag

18 apr, 2020 
Martina Haag, Erik Haag, barnen Lucia och Jackson
Martina och Erik Haag levde tillsammans i 19 år innan de gick skilda vägar.
Tillsammans fick de fyra barn. Så här lever de äldsta barnen Lucia och Jackson Haag idag!
Annons
Följarnas frågor efter Viktor Frisks nya bild med Martina HaagBrand logo
Följarnas frågor efter Viktor Frisks nya bild med Martina Haag

Ex-makarna Erik Haag, 52, och Martina Haags, 55, kärlek började under en charterresa till Cypern år 1994. Året därpå blev det bröllop och paret tillbringade hela 19 år tillsammans innan de år 2014 separerade. Skilsmässan kom att väcka stor uppmärksamhet då Erik visade sig ha hittat kärleken i Lotta Lundgren, 49, under inspelningarna av Historieätarna. 

Ett år efter skilsmässan släppte Martina boken Det är något som inte stämmer. I romanen upptäcker karaktären Petra att hennes make varit otrogen med en programledarkollega, något många läsare har tolkat som en verklighetsbaserad skildring av författarens egna uppbrott.

Erik och Martinas familjeliv innan skilsmässan

Men innan Erik och Martina gick skilda vägar hade de länge levt ett familjeliv tillsammans med sina fyra gemensamma barn Jackson, Lucia, Diana och Dino. Det var främst de äldsta barnen Jackson och Diana som syntes till på röda mattan med sina föräldrar under åren paret var gifta.

Annons
Erik och Martina med barnen Jackson och Lucia på filmpremiär 2004. Foto: Micael Engström/TT
Ex-makarna och deras äldsta barn återigen på premiär 2007. Foto: Cecilia Liljeton/TT

Ex-makarnas barn idag

Idag har Jackson Haag hunnit bli 23 år gammal och Lucia Haag, 20 år. Men hur lever de egentligen sina liv idag? Lucia har under de senaste åren fortsatt att synas på olika offentliga tillställningar.

Annons
Lucia Haag tillsammans med sin pappa Erik Haag och lillasyster Diana på premiär 2016. Foto: Karin Törnblom/TT

Mamma Martina Haag är en aktiv Instagrammare men det är främst bilder på henne själv, vänner och kollegor som publiceras på kontot. Barnen håller hon utanför sina sociala medier men Lucia har ett eget Instagram-konto och även en Facebook-profil.

Lotta Lundgren och Erik HaagBrand logo
Lotta Lundgren och Erik Haag
Lucia Haag
Lucia Haag är idag 20 år gammal. Foto: Facebook

Jackson Haags liv idag

Till skillnad från sin syster har Jackson Haag valt att leva ett liv helt utanför offentligheten. Trots att hans föräldrar är två välkända namn för det svenska folket har han tagit ett kliv tillbaka från rampljuset efter mingel-tiderna under det tidiga 2000-talet. Därför syns han aldrig på bild varken på röda mattan eller sociala medier.

FOTO: Ulf Höjer/TT/Johan Adelgren/TT

Annons