LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Krister Henriksson och Cecilia Nilssons barn idag

29 maj, 2020 
Familjen Henriksson
Krister Henriksson och Cecilia Nilsson har tillsammans sonen Tobias.
Sedan en tidigare relation har även Krister döttrarna Stina och Jenny.
Idag är alla barnen vuxna och så här har de valt att leva sina liv!
Annons
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

Skådespelarparet Krister Henriksson, 73, och Cecilia Nilsson, 62, har varit gifta i över 30 år. Trots att de idag fortsatt är gifta beslutade de sig under förra året för att flytta isär. Det var i SVT-dokumentären Porträtt av Krister Henriksson som skådespelarna berättade om det stora livsbeslutet.

– Det är jätteroligt. Man måste våga lite nya saker ibland, det är spännande. Man förändrar formerna för sin relation, och då innebär det att man får syn på varandra på ett annat sätt, sa Cecilia Nilsson i dokumentären.

Hon förklarade även att beslutet lett till att de prioriterar varandra på ett annat sätt och umgås ordentligt när de väl träffas.

– Man bestämmer sig för att ses, och när man ses så är man ju med varandra. Då sitter man inte och kollar mobiler eller tv, utan då är man tillsammans. Det är ju en fördel, för det går ju mycket slentrian i ett umgänge också. Att man är nästan är tillsammans, men gör en massa saker vid sidan av.

Annons

Krister Henrikssons barn

Krister och Cecilia fick tillsammans sonen Tobias Henriksson 1990. Papparollen var dock inget som var nytt för Krister Henriksson, han hade nämligen döttrarna Jenny Henriksson, 46, och Stina Henriksson, 43, sedan en tidigare relation.

Familjen Henriksson
Krister Henriksson med barnen Stina, Jenny och Tobias 2006. Foto: Cecilia Liljeton/TT

Barnen Henriksson har redan från att de var små levt ett liv utanför offentligheten och det är endast fåtal gånger som de dykt upp på röda mattan tillsammans med sin pappa. Men hur lever de egentligen idag?

Så lever Stina, Jenny och Tobias idag

Tobias är nu 30 år gammal och trots att båda hans föräldrar är välkända skådespelare lever han fortsatt idag ett liv utanför rampljuset. Dock har han även under de senare åren synts till i offentliga sammanhang.

Tobias Henriksson
Tobias Henriksson och pappa Krister Henriksson på filmpremiär 2012. Foto: Emil Nordin/TT

Även dottern Jenny har dykt upp på röda mattan tillsammans  med sin pappa och hon är kanske den av syskonen som faktiskt synts mest i offentligheten även om hon lever ett väldigt privat liv.

Jenny Henriksson
Krister och Jenny på röda mattan 2014. Foto: Cecilia Liljeton/TT

Någon som dock valt att hålla sig långt borta ifrån fotografer och strålkastare är systern Stina. Tillskillnad från sina syskon har hon inte setts till i offentligheten på många många år.

Krister Henrikssons barn har till och med blivit så stora att de skaffat sig egna barn idag. Tidigare har han fått frågan gällande hur ofta han umgås med barnbarnen.

– Det där var en väldigt känslig fråga… Jag känner väl att jag inte är den morfar och farfar som jag skulle vilja vara, ska han då ha svarat i en intervju med Svensk dam enligt Expressen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons