Så lång är Jessica Andersson och 3 saker du undrar

Så lång är Jessica Andersson och 3 saker du undrar

Att Jessica Andersson fick sitt stora genombrott i Fame Factory är ingen nyhet.
Nu är hon aktuell för den tredje säsongen av Stjärnornas stjärna 2020.
Men vem är Jessica när hon inte står på scen? Och hur lång är hon?
Här är några saker du antagligen inte hade koll på om Jessica.

Succéprogrammet och TV4:s storsatsning Stjärnornas stjärna drar äntligen igång. Den 14 mars går premiären av stapeln och det blir tävlingens tredje säsong. Själva programidén går ut på att folkkära artister ska tävla vecka efter vecka i att uppträda i live-tv genom att sjunga olika genrer, som de i vanliga fall inte är vana vid.

Petra Mede, 50, är för tredje året i rad programledare för musikshowen och är som vanligt glad och peppad inför kommande vår. Vem som kommer att stå som vinnare i slutändan har hon dock ingen aning om då startfältet är riktigt starkt i år.

Stjärnornas stjärna deltagare 2020

FOTO: Jessica Gow/TT

Tidigare år är det Arvingarna-sångaren Caspar Janebrink, 50, och Andreas Weise, 33, som kammat hem första platserna. Men vem blir den tredje vinnaren? Det återstår att se.

En av årets deltagare som dagligen längtar efter att stå på scen och sjunga är artisten och programledaren Jessica Andersson, 46. Hon har tidigare varit med i både Fame Factory och Melodifestivalen, så att hon är van vid stor scen med stor publik är det inget snack om.

Hur lång är Jessica Andersson och hur gammal är hon?

Jessica Elisabeth Andersson föddes 27 oktober år 1973 i Spånga, Stockholm. Hon föddes med efternamnet Arvidsson men gifte sig senare i livet till Andersson.

En lite oväntad snackis kring Jessica Andersson är frågan om hur lång hon är, vilket det inte är några som helst konstigheter kring då artisten är 175 centimeter lång.

Därför är hon med i Stjärnornas stjärna 

Något oväntat som Jessica avslöjar för Hänt vid pressträffen för programmet är att hon länge haft tankarna och viljan att delta i Stjärnornas stjärna.

– Jag har följt programmet de två sista säsongerna som det har gått och jag har nog hela tiden tänkt att det här är ett program som jag skulle vilja göra. Det är nog ett format på programmet som skulle passa mig ganska bra, berättar Jessica Andersson för Hänt i en intervju och fortsätter:

– Så jag blev jätteglad när de ringde och frågade. Det var ganska lätt att tacka ja!

Jessica Andersson pressträff med ballonger i bakgrunden

FOTO: Jerker Ivarsson/TT

Sambon Johan Malms markering

En annan härlig nyhet från Jessica är att kärleken mellan henne och sambon Johan Malm, 35, spirar på riktigt fint. Men dock vankas det inte något giftermål, i alla fall inte om Johan får bestämma.

– Hos mig finns det tankar på giftermål hela tiden, men min sambo är ju inte så mycket för det här med äktenskap, berättar Jessica för Hänt. Men orsaken till varför är hon inte riktigt klar över.

– Han tycker att det känns lite onödigt och inte så viktigt för honom. Det respekterar jag, avslutar Jessica till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Gow/TT

Senaste nytt