LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så illa är det med Leif GW Persson – hustruns hjärtskärande oro

15 maj, 2024 
Leif GW Persson har haft det tufft med hälsan den senaste tiden och det har gjort att hustrun Kim börjat oroa sig allt mer.
– Idag är det som att släpa med sig en invalid, säger GW om sin hälsa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt från Gröna lund-invigningen 2024 – se alla kändisarna härBrand logo
Allt från Gröna lund-invigningen 2024 – se alla kändisarna här

Leif GW Persson fyllde nyligen 79 år och han har tidigare sagt att han "mår i logik med sin ålder". Att hälsan blivit sämre med åren är ingen hemlighet och förra året stod det klart att GW hade drabbats av ledsjukdomen artros. Han har även problem med hjärtat och ibland säger det "pang" och han hamnar till och med på sjukhus.

– Det har blivit värre och värre. De har svårt att operera mig för jag har ett så dåligt hjärta. Så jag får dras med det där. Det är knepigt ibland, sa han till Expressen.

Men den älskade tv-profilen kämpar på, trots svullna fötter och ont i leder.

– Idag är det som att släpa med sig en invalid. Jag kan knappt gå, det är 30, 40 år för sent, säger GW i en ny intervju med Allers.

Annons

Hustruns oro för Leif GW Persson

GW konstaterar samtidigt att det är risigt ställt med hälsan och hustrun Kim Persson, 67, är självklart orolig.

– Hustrun oroar sig naturligtvis och det blir man ju inte lugnare av själv heller. Hon oroar sig för mig och jag oroar mig över att hon oroar sig. Circulus vitiosus, säger GW till Allers.

GW hymlar dock inte med att hälsobekymren är självförvållade. Han har alltid älskat god mat och dryck och trodde egentligen aldrig att han skulle bli så här gammal.

– Nej inte med tanke på hur jag levde. Jag tog ut svängarna rejält.

Leif GW Perssons oro för framtiden

GW har tidigare varit öppen med att han varit orolig för framtiden. Han älskar ju att jaga och vara ute i naturen. Så hur det ska bli med favoritsysslan jakt är fortfarande ett frågetecken.

– Det är ändå jäkligt tråkigt. För jag gillar att jaga. Hur fan ska jag göra det i fortsättningen? Med en skylift som ska köra ut mig i skogen och lyfta upp mig i jakttornet?, sa han och fortsatte:

– Men nationen kan andas ut, knäna kommer inte ta kål på mig.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, JONAS EKSTRÖMER

Annons