TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Så pratar prins William om Diana med barnen

31 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Det är snart 20 år sedan prinsessan Diana omkom. I ett filmklipp som publicerats på Instagram, berättar nu prins William att han ofta pratar om sin mamma med sina barn. "Det är viktigt att de vet vem hon var och att hon existerade", säger han.
Annons

Den 31 augusti är det 20 år sedan prinsessan Diana omkom i en tragisk bilolycka i Paris, bara 36 år gammal. De brittiska prinsarna William, 35, och Harry, 32, var bara 15 respektive tolv år gamla då de förlorade sin mamma.

Prinsarna har i en intervju nyligen berättat att de talade med sin mamma i telefon tidigare under dagen.

– Jag kommer inte ihåg exakt vad vi pratade om, men jag kommer ångra mig för resten av mitt liv att det samtalet var så kort, säger Harry ärligt i intervjun som Radar Online tagit del av.

Pratar om Diana vid läggdags

Harrys storebror, pris William, minns att de var mitt uppe i en lek med sina kusiner och hade det roligt när samtalet från mamma Diana kom. Att de avslutade det med ett snabbt ”hej då, vi hörs senare, kan jag gå och leka?”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Om jag hade vetat vad som skulle hända hade jag inte tagit det så lätt. Det telefonsamtalet sitter fastnaglat i mitt minne för alltid, säger William i samma intervju.

Annons

Nu avslöjar prins William att han försöker hålla minnena av Diana vid liv för barnen Georges, 4, och Charlottes, 2, skull. Hemmet pryds av gamla fotografier av Diana och William berättar ofta för sina barnen hur hon var.

– När jag nattar barnen brukar jag prata om farmor Diana. Det är viktigt att de vet vem hon var och att hon existerade, säger han i ett filmklipp som nyligen publicerades på det brittiska kungahusets Instagram.

Text: Anne-Li Eriksson

Artikeln publicerades först på Svensk Damtidning.

 

Annons