LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mystiken kring Kristian Luuks kärleksliv – så håller han hemliga flickvännen privat

24 nov, 2023 
Kristian Luuk
Kristian Luuk har en relation men vem är det egentligen som stulit hans hjärta?
Hänt reder ut allt kring På spåret-profilens extremt hemliga kärleksliv!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”Brand logo
Carina Bergs känslor kring ärofyllda uppdraget: ”Mind-blowing”

Mellan 2008 och 2016 var Kristian Luuk, 57, gift med Carin Berg, 46. De tidigare makarna fick tillsammans sonen Holger innan de plötsligt offentliggjorde sitt uppbrott.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner”, skrev de då i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Kristian Luuks hemlighetsfulla kärleksliv efter skilsmässan från Carina Berg

Kristian har öppet pratat om hur han mådde efter skilsmässan. I en intervju med Hemmets journal tidigare i år slog han fast att skilsmässan från Carina var bland det tuffaste han gått igenom, men inget ont som inte har något gott med sig.

– Jag tror att skilsmässor som sker på exakt lika villkor är väldigt ovanliga. Och då är de ju oftast inte lyckliga, så klart. Men på lång sikt tror jag att båda parter kan se tillbaka på sin skilsmässa som en bra sak, som kanske till och med ledde till något nytt bra, sa då Kristian.

Annons

Carina har sedan skilsmässan gift om sig med fotbollsspelaren Erik Berg och paret har idag två gemensamma barn. Men när det gäller Kristians kärleksliv så är det oerhört hemligt. Även om han är en av våra mest folkkära programledare som ständigt syns i tv-rutan så vet man nästan ingenting om Kristians privatliv.

Så lyckas Kristian Luuk dölja hemliga partnern

Det händer att Kristian dyker upp på röda mattan under premiären men aldrig har han någon vid sin sida. Därför har nog många trott att programledaren är singel men nyligen bekräftade han att han har en partner.

– Jag är i en relation sen något år tillbaka, sa Kristian när han gästade Eftermiddag i P3.

Mer än så valde Kristian inte att dela med sig. Och vem det är som fått Luuk på fall är oklart. I intervjun med Hemmets journal från i våras förklarade han att det är just så han vill ha det.

– Jag har valt att inte prata offentligt om mitt kärleksliv och vill inte prata om huruvida jag är kär på nytt eller inte men jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag. Vi har ju en 12-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland, sa han då.

FOTO: TT

Annons