bachelorette sverige 2022

Så gick det sen för killarna i Bachelorette 2022

Bachelorette.

Ett helt gäng killar åkte till Grekland för att försöka vinna Bachelorette-Olivia Birgerssons hjärta.
Adam Edgren var den lyckliga som fick ta emot sista rosen.
Men hur gick det för resten av gänget?
Därför gör man inte Bachelor med samkönade par: "Större risk"
0:43

Efter reklamen: Därför gör man inte Bachelor med samkönade par: "Större risk"

(0:43)

Slå på ljud

Årets säsong av Bachelorette har nu nått sitt slut och Olivia Birgersson, 26, som åkte till Grekland i hopp om att finna den stora kärleken fick tillslut sin prins.

Den kille som vann Olivias hjärta var ingen mindre än den fotbollsintresserade Adam Edgren, 29, från Stockholm.

Men hur har det gått för killarna som tvingades sätta sig på planet hem utan den stora kärleken vid sin sida?

Så gick det för killarna i Bachelorette 2022

Zimon Wisjö, 29 år: ”Tagit med mig massor

Jag har tagit med mig massor av lärdom från min resa i Bachelorette. Jag har lärt mig mer om att ta för mig och vara mer framåt i livet. Att inte vara så tillbakadragen som jag har varit tidigare. Att visa mer uppskattning för människor i min omgivning. Att njuta mer av och vara tacksam för varje stund som ges oavsett om det kan verka tråkigt just där och då. Jag har lärt mig mer nu om vilka fina människor det finns där ute”, skriver Zimon i ett meddelande till Hänt.

Zimon Wisjö

FOTO: DANIEL STIGEFELT / TV4

Simon Liljeström, 30 år: ”Behöver landa

Jag behöver landa i allt innan jag hittar kärleken. De jag har mycket kontakt med är Rasmus, Adam, Oscar, Philip, Feime, Cale och Olivia lite”, skriver Simon till Hänt och fortsätter:

Dramat mellan Oscar och Adam var väldigt mycket större än det som visades i tv och vi trodde dom skulle börja slåss ett tag om inte Rasmus och jag varit där haha

Simon Liljeström

FOTO:DANIEL STIGEFELT / TV4

Peter Bbaale, 37 år – Startat en podcast

Jag och Joshua startade en podd där vi börjar med att diskutera Bachelorette-säsongen. I podden snackar vi om saker som inte syntes i rutan. Jag har kontakt med de flesta. Främst Josh, Feime, Mikko, Roman och Zimon”, skriver Peter till Hänt.

Peter Bbaale

FOTO:DANIEL STIGEFELT / TV4

Rasmus Allard, 29 år – Dramat tittarna inte fick se

Jag har kontakt med väldigt många utav grabbarna! Det var ett par väldigt bra killar man delade hus med, har nog mest kontakt med Simon L, men också Adam, Philip och flertalet grabbar från Stockholm! Joshua, Peter och Feime för att nämna några!” skriver Rasmus till Hänt och fortsätter:

Dramat mellan mig och Mikko där på minglet innan rosceremonin fick man inte se alltför mycket av egentligen! Blev en diskussion där vi båda blev upprörda och som slutade med att båda två var väldigt ledsna och bad om ursäkt till varandra. Var nog mycket nerver och spänning som kom ut där och vi höll på att diskutera allt som allt i någon timme om inte mer

Rasmus Allard

FOTO:DANIEL STIGEFELT / TV4

Roman Rosenkrans, 35 år – Bor kvar på samma ställe

Bor på samma ställe i Nynäshamn. Har lite kontakt med alla genom sociala medier, träffar kanske någon enstaka gång”, skriver Roman till Hänt.

Roman Rosenkrans

FOTO:DANIEL STIGEFELT / TV4

Joshua Akena, 30 år – Kontakt med de flesta från säsongen

Inget stort som hänt sen jag kom hem. Har kontakt med de flesta från huset. Vi var ett ganska skönt gäng!” skriver Joshua till Hänt och fortsätter att berätta att det nästan kändes konstigt att komma hem till vanliga rutiner igen:

”Lite konstigt, nästan överstimulerande att komma tillbaka till sociala medier och jobb. Man kunde inte direkt prata ut med någon om äventyret man varit med om. Så har man väntat spänt på att allt med Bachelorette ska komma igång

Joshua Akena

FOTO:DANIEL STIGEFELT / TV4

Cale Kubena, 33 år – Festkvällen utan produktionens vetskap

Efter Bachelorette har jag mest lagt tid på att umgås med vänner, träning och jobb. Jag har vart ledig några veckor i november och december för att resa.

Jag blev god vän med många av grabbarna som jag lärde känna i Bachelorette men mest kontakt har jag med Sebbe då vi också bor nära varandra. Simon L, Philip, Rasmus, Oscar, Feime och Adam är några som jag säkerligen kommer fortsätta umgås med även fast några av dem bor en bit bort

Jag kan inte komma på något drama som undgick produktionen men en sak som hände som fortfarande är lite hemligt är väl när jag och Simon L smet iväg från huset med bara ett kreditkort och inga telefoner en kväll, tog en taxi till Chania och festade. Vi kom hem på morgonen och tog oss in igen utan att någon i produktionen märkte något! Jag promenerade ofta också iväg till en by som låg i bergen i närheten av villan ibland och handlade saker till huset

FOTO:DANIEL STIGEFELT / TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN