LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så gick det sen för Gift vid första ögonkastet-paret

25 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Sara Lannergren och John Wallén berättar hur relationen ser ut efter Gift vid första ögonkastet.
John Wallén och Sara Lannergren är det enda paret i svenska versionen av Gift vid första ögonkastet som som inte skilt sig efter tv-kamerorna slocknade. Nu berättar Sara Lannergren om relationen och planerna för framtiden.
Annons

SVT började sända Gift vid första ögonkastet 2014. Programidén är enkel: singlar som är ute efter att träffa sin stora kärlek paras ihop och gifter sig. Efter fyra veckor som gifta får de själva välja om de vill fortsätta vara gifta – eller om de ska skilja sig. Den svenska versionen av Gift vid första ögonkastet har inte lyckats särskilt bra med att hjälpa singlar att hitta kärleken. Faktum är att endast ett par som gift sig i programmet fortsatt leva tillsammans. John Wallén, 30, och Sara Lannergren, 29, träffades för första gången några minuter innan de gifte sig SVT-programmet, och är fortfarande ett par!

John Wallén och Sara Lannergren fick omedelbart en positiv känsla när de fick se varandra vid altaret.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ögonen lyste, så jävla vacker. Det var min första tänkte, sa John om Sara i programmet.

– Han är lång, han är söt och han har jättefina blinkande ögon. Jag bara måste få veta mer, sa Sara om John.

Annons

Paret bestämde sig för att fortsätta vara gifta efter att kamerorna stängts av. I en intervju i april i år berättade paret att de tagit av sig ringarna och inte bodde ihop, men att de fortfarande var gifta.

– Vi är gifta på papperet, men vi kanske inte beter oss som gifta och då var det lite mer avdramatiserat att ta av sig ringen, sa John Wallén då.

Flyttar ihop i Uppsala

I en intervju med Hänt berättar nu Sara Lannergren att de tagit ett stort steg framåt i sin relation.

– Relationen är bra och vi flyttar ihop i december, skriver Sara Lannergren i ett meddelande till Hänt.

Sara Lannergren har tidigare bott i Stockholm och John Wallén i Uppsala. Nu ska de flytta ihop i Uppsala.

Sara menar att det är svårt att veta vad som gjort att just de, som första par i Gift vid första ögonkastet, lyckats hålla ihop.

– Omöjligt att veta, men vi är noga med att kommunicera med varandra och visa uppskattning, skriver Sara Lannergren till Hänt.

FOTO: SVT

Annons