LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så gick det sen för True love 2023-paren – sveket efter programmet

07 sep, 2023 
TRUE LOVE 2023
VARNING FÖR SPOILER.
True love 2023
är avgjort och det blev David och Elevira som kammade hem vinsten. Men har kärleken hållit även på hemmaplan?
Så här gick det sen för final-paren i True love!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Hunts intima scen i True Love Sverige: ”Jag går rakt på sak”Brand logo
Oliver Hunts intima scen i True Love Sverige: ”Jag går rakt på sak”

Årets säsong av True love är slut för den här gången och det blev inga mindre än Elevira Midbrand, 26, och David Jahadgar, 24, som kammade hem sann kärlek och vinstsumman på en miljon kronor.

Men nu har det ju gått ett tag sedan dess att kamerorna slocknade. Så hur har det egentligen gått för final-paren? Har kärleken hållit även på hemmaplan? Hänt reder ut!

Sanna Persson och Oscar Jansson – inte ett par idag

Sanna Persson, 25, och Oscar Jansson, 31, fann varandra i programmet och de lämnade villan som ett par. Men väl på hemmaplan uppstod en incident som skapade tillitsproblem.

”Vi kom hem från programmet, var exklusiva och hade planen på att bygga på oss. Vi var kära, men tyvärr höll det inte länge då han svek min tillit väldigt snabbt genom att vara med en annan tjej bakom min rygg”, skriver Sanna till Hänt och fortsätter:

Annons

”Han kämpade på där ett tag med att jag skulle förlåta honom, han åkte till Göteborg för min skull och vi sågs. Sen valde jag att avsluta när jag insåg att jag inte kan investera i någon som jag inte kan lita på. Läkte några veckor och satsade helt på att återhämta mig.”

TRUE LOVE 2023

Efter det har Sanna och Oscar setts ett par gånger och idag har de en fin relation. De kan glatt prata om det unika som de varit med om.

När Hänt når Oscar bekräftar han Sannas version men han kan också avslöja något annat; nämligen att han funnit kärleken! Tjejen som fångat hans hjärta är ingen mindre än träningsprofilen Caroline Aspenskog.

Men hur träffades Oscar och Caroline? Jo, det visar sig att Samir Badran haft ett finger med i spelet. Det hela började med att Samir (som var mäklare då) sålde Carolines lägenhet till Oscar!

SAMIR BADRAN

Idag är Oscar och Caroline sambos, men de bor inte i den lägenheten som Caroline sålde, utan de bor i Carolines nya lägenhet.

Annons

Nicole Wennerström Larsson och Marcus Lennartsson – är fortfarande ett par

Marcus Lennartsson, 32, och Nicole Wennerström Larsson, 27, hade redan träffats på hemmaplan när Nicole gjorde entré i True love. De bestämde sig snabbt för att dejta varandra och redan i programmet fick vi se dem säga att de var kära i varandra.

Och kärleken har hållit även på hemmaplan! Idag är de sambos och väldigt kära.

”Jag och Marcus är sambos idag och väldigt kära”, skriver Nicole i ett meddelande till Hänt.

– När vi skiljdes åt i Barcelona var det väldigt jobbigt eftersom vi hade suttit ihop så och vi var ju ett par. Men nej det tog typ tre dagar och så pendlade vi, han kom mest till Göteborg och sedan flyttade vi ihop efter tre månader, säger Nicole till Hänt.

TRUE LOVE

David Jahadgar och Elevira Midbrand – inte ett par idag

Elevira Midbrand, 26, och David Jahadgar, 24, fann varandra snabbt i programmet och de utvecklade en härlig romans.

Annons

I den sista sanningsceremonin fick de svar på ett och annat och de lämnade villan som ett par. Men dessvärre höll inte kärlekssagan på hemmaplan och de valde att avsluta sitt förhållande.

”Det blev inget par av mig och David på utsidan, vi slutade prata nästan direkt när vi kom ur villan av olika anledningar. Men någon spärr släppte kanske med hjälp av programmet ändå för nu är jag trots allt i en relation med någon jag tycker väldigt mycket om!”, skriver Elevira till Hänt.

Även David bekräftar hur det ligger till.

”Jag och Elevira är i dagsläget vänner men vi är inte tillsammans. Vi bor i olika delar av Sverige men när vi ses är det ihop med alla övriga deltagare från programmet. Elevira är en otroligt fin tjej och jag önskar verkligen henne allt gott.”

true love 2023

Oliver Hunt och Victoria – lämnade inte villan som par

Oliver Hunt, 28, och Victoria Cedermark, 25, avslutade sin resa i programmet. Det var efter en sanningsceremoni som Victoria till slut kände att hennes känslor för Oliver inte var besvarade.

Annons

– Jag har låtit saker ta sin tid och verkligen gett mig själv och nu känns det som att jag gjort det till någon som inte ens bryr sig liksom, sa Victoria i programmet.

Oliver sa då i en synk att han kunde förstå Victorias känslor.

– Just nu vet jag inte riktigt var jag har Victoria. Är det så att hon blev sårad av svaren, förstår jag henne. Hade det varit tvärtom hade jag nog kunnat tänka samma sak.

Kort därefter får man se att beslutet var taget; att lämna villan och True love.

– Just nu känns det väl lite som att känslorna är överallt liksom. Det känns kanske inte bra än att det är slut för att det innebär ju att jag inte hittade kärleken här, sa Victoria till programledaren Klara Elvgren.

– Det enda rätta är nog att lämna för jag vet att hade sista frågan kommit om jag hittat sann kärlek så hade jag behövt svara nej. Nu ska jag hem och laga massa mat, vet du vad, jag saknar att laga mat, sa Oliver då.

Nu berättar Victoria hur deras relation ser ut idag.

”Det var, och känns fortfarande som rätt beslut. Vi blev trots allt inte kära i varandra och då ska vi inte stå i final bland par där det faktiskt finns djupa känslor! Vi har inget otalt med varandra och ses när gänget samlas men vi har inte så mycket kontakt idag”.

TRUE LOVE 2023

FOTO: DISCOVERY+

Annons