Så gick det sen för deltagarna i Paradise hotel 2020

Lisa Sidén, Adam Linard, Alice Arvidsson, Joshua Andersson, Sara Selander och David Lönnberg i Paradise hotel 2020.
NU GRATIS

Hur lever Paradise hotel-deltagarna i dag? Här berättar de själva!
✔︎ Talar ut om mordhoten – efter triangeldramat.
✔︎ Sågar 'vänskapen' med övriga PH-deltagare: ”Bara fejk”.
✔︎ Oväntade vändningen i relationen: ”Jag tappade sugen”.
✔︎ Attacken mot TV3: ”Klippningen har varit kass”.

Hänt har fått exklusiva intervjuer med 8 av de mest populära deltagarna från Paradise hotels vårsäsong 2020.

Adam Linard i Paradise hotel.

Adam.

✔︎ Adam Linard: ”Jag och Sara pratar knappt”

Under säsongens gång har tittarna kunnat följa hur relationen mellan Adam Linard och Sara Selander har vuxit fram. Efter att de kommit hem har kärleken inte spirat. Linard berättar för Hänt att de två knappt ens håller kontakten och att han inte längre har några känslor alls för henne.

Istället fokuserar han nu på att skapa musik, inom hiphop-genren.

– Jag vet inte var jag kommer att hamna med musiken. Jag försöker göra det som känns bäst när jag kommer till studion, säger han.

Han är för tillfället singel.

– Jag och Sara pratar knappt. Det bara blev så. Efter säsongen träffades vi lite. Jag tappade sugen att ha en relation med någon över huvud taget. Jag vill leva loppan och ha kul. Och inte ha någon att ta hänsyn till. Jag vill vara själv. Jag är supersingel. Det är svårt att ta in någon i livet som det känns äkta med nu efter Paradise hotel, säger han och fortsätter:

– Jag håller på och lär mig att vara själv. Jag har tappat sugen helt för Sara.

Hur ser du på din framtid?

– Det är svårt att säga. Man vill ju kunna lyckas med musiken. Annars är jag öppen för det mesta, och har små projekt på gång. Jag ska starta upp ett klädesmärke och så är det musiken.

Hur har du hanterat tiden efter Paradise hotel?

– Jag umgås med få människor i en liten krets. Jag har bara fyra äkta polare. Jag står också nära min mamma som hjälper mig. Min värld kan verka stor, men den är liten gällande polare. Jag skiter i många som jag vet inte är äkta.

Hur drabbas du av coronasituationen?

– Jag hade jättemycket planer på att resa iväg och göra många ”bar-gig”. Jag skulle till Mallorca och få rätt så bra betalt. Men nu kan jag inte göra något utav det. Man får tänka om nu.

Namn: Adam Linard
Ålder: 24
Gör: Musiker
Bor: Helsingborg

◼️ ◼️ ◼️

 

Sara Selander i Paradise hotel 2020.

Sara.

✔︎ Sara Selander hade ångest i huset: ”Väldigt sårbar”

Sara Selander har hoppat av sin polisutbildning och nu bor hon i Köping, där hon kommer ifrån, och siktar in sig på att bli sjuksköterska.

– Jag bodde i Växjö med mitt ex. Jag valde att hoppa av i slutet av termin tre på polisutbildningen. Jag orkade inte bor kvar i Växjö, säger hon.

Sara berättar att hon och Adam Linard träffades ett par gånger efter Paradise hotel i Sverige, men de märkte att det inte skulle fungera.

– Vi är mer olika än vad vi förstått inne i huset. Det är så mycket annat som spelar in i det verkliga livet. Så gled isär ganska fort, men vi har varit vänner och har haft lite kontakt men inte alltför mycket.

Är du singel nu?

– Ja, nu är jag ”single och ready to mingle”.

Vad betyder det för dig att bo i Köping igen?

– Det känns skönt att komma hem. Jag har varit borta mycket och rest runt. Så det känns skönt att landa. Speciellt när jag kom in på programmet att bli sjuksköterska. Så jag är inne på rätt spår.

Är relationerna till de övriga Paradise hotel-deltagarna bra?

– Jag har ingen beef med någon, men det är vissa som man klickar med och vill umgås med på fritiden. Så jag umgås inte med alla utan har kontakt med några lite mer.

Vill du göra något liknande som Paradise hotel i framtiden?

– Det skulle jag verkligen kunna göra. Den här gången hade jag precis brutit upp från ett förhållande. Så jag var väldigt sårbar. Jag tror att jag hade tyckt det var roligare och jag hade agerat annorlunda nu när man har hittat tillbaka till sig själv mer.

Sara förklarar att hon hade mycket ångest inne i huset, på grund av uppbrottet.

– Jag mådde dåligt inombords fast jag inte visade det. Man blir påmind av det när man tittar på programmet. Idag kanske jag hade spelat eller visat känslor på ett annat sätt. Eftersom jag nu hittat tillbaka till mig själv.

Tycker du att rätt person vann?

– Både ja och nej. Han fick mycket fördelar. Då är det alltid lättare. Men han har också kämpat för det. Det är svårt att säga vem som är värdig vinnare. Har man lyckats skapa bra relationer och tagit sig så långt så är man väl en värdig vinnare.

Namn: Sara Selander
Ålder: 25
Bor: Köping
Gör: Student

◼️ ◼️ ◼️

 

David Lönnberg I Paradise hotel 2020.

David Lönnberg.

✔︎ David Lönnberg om framtiden med Jeane

David Lönnberg hittade kärleken i Jeane Tabuena under den senaste säsongen av Paradise hotel. Paret hade dock en kris i relationen när ett avsnitt, där David är intim med Jeanes vän Alice Arvidsson, sändes i tv.

Jeane och David har dock reparerat sprickan.

– Det är skitbra mellan oss. Läser man tidningsartiklar om det så ser det ut som att det är kaos. Det där var en dipp. Men det var ingenting. Vi är inte långsinta alls.

Hur ser ni på framtiden ihop?

– Den är ljus som fan. Jag kommer aldrig att lämna Göteborg och vi kommer att hålla ihop resten av livet. Lätt. Vi bor tillsammans nu men ska fixa en annan lägenhet. Vi gör allt ihop. Man växer som par, säger David, som flyttat från Söderfors till Göteborg efter inspelningen.

Hans fokus i livet är att bygga upp sitt eget varumärke på sociala medier, tillsammans med Jeane. För David har det varit målet under hela säsongen.

– Nu när jag och Jeane är tillsammans så här efteråt märker jag att folk tycker om det som fan. Man blir motiverad att fortsätta göra Youtube-filmer för att det går så bra, säger han.

Efter Paradise hotel-inspelningen hade han problem med omställningen till sitt normala liv.

– Man är helt galen när man kommer hem. Det är ju bara vi deltagare som vet vad som har hänt och man har varit med om värsta grejen. Nu känns det konstigt för man har en följarbas och det enda man har gjort är att vara med i ett program där man super i sex veckor. Det var skönt att Jeane följde med hem så att vi kunde prata igenom det ihop, säger han.

Har du några synpunkter gällande produktionen och klippningen?

– Jag förstod att jag skulle bli vinklad som en ”fuckboy”. Det märkte jag direkt. Produktionen tyckte jag om som fan. Men det är klippningen jag har synpunkter på.

Hur påverkas ni av coronasituationen?

– Det är omöjligt att göra ”bar-gigs” nu, vilket hade varit lätta pengar. Jag har sökt jobb men inte fått det på grund av corona. Man vill vara ute och synas, vilket är svårt att göra nu.

Tycker du att rätt person vann?

– Nej, verkligen inte. Jag tycker inte att han är värd att vinna. Han fick cykla i en jäkla medvind. Jag borde ha tagit hem det.

Namn: David Lönnberg
Ålder: 23
Gör: Influencer
Bor: Göteborg

◼️ ◼️ ◼️

 

Jeane Tabuena Jonasson i Paradise hotel 2020.

Jeane Tabuena Jonasson.

✔︎ Jeane Tabuenas attack mot TV3: ”Klippningen är kass”

Jeane Tabuena har hittat kärleken i David Lönnberg, och de två lägger mycket tid på att bygga upp sina sociala kanaler på Youtube och Instagram.

– Vi vill starta en karriär där. Jag vill jobba mycket med mig själv och helst starta ett eget företag också. Målet är väl att arbeta med något som gynnar mig själv och ett arbete som jag faktiskt tycker är kul. Jag är väldigt ambitiös som person och ser mig själv som en ”business woman”, skriver hon.

Hur ser du på framtiden?

– Jag ser en väldigt ljus framtid för mig och David, och vi har väl Paradise hotel att tacka för det. I och med att vi träffades där och programmet har gett oss en liten push till det livet man alltid önskat sig. Alltså att jobba med sociala medier. Mitt mål med Paradise hotel var självklart att försöka ta hem hela skiten, men huvudmålet var egentligen bara att ge mig själv lite marknadsföring och hoppas på att företag skulle kontakta en för framtida samarbeten, skriver hon.

Hur drabbas du av coronasituationen?

– Jag jobbar just nu på Willys, och coronasituationen har drabbat oss inom e-handeln väldigt mycket, vilket har lett till mycket stress på jobbet och många dagar med övertid. Vilket har varit väldigt jobbigt, men annars har jag inte drabbats så mycket utav det. Jag är glad att jag fortfarande har mitt jobb i alla fall.

Hur är din relation till övriga deltagare idag?

– Nu i dagsläget är det inte många jag umgås med, mestadels för att vi alla bor i olika städer. Min relation till alla är bra. Jag är inte ovän med någon men skulle väl inte kalla någon utav dem för bästa vän förutom David.

Vad tycker du om klippningen?

– Jag tycker att klippningen har varit kass. De har fokuserat på helt fel saker. Jag tycker de har klippt säsongen till något den egentligen inte är. Alltså försökt klippa den som andra tidigare säsonger med mycket drama och intriger. Vår säsong hade mycket kärlek och samvete, men utifrån det man har sett i tv så verkar det inte komma fram. De har lagt fokus på fel saker. Men jag är nöjd med hur jag framstår i rutan. Jag var mig själv till hundra procent.

Namn: Jeane Tabuena Jonasson
Ålder: 24
Bor: Sävedalen
Gör: Jobbar på Willys och är influencer.

◼️ ◼️ ◼️

 

Jennifer Walter i Paradise hotel 2020.

Jennifer.

✔︎ Jennifer Walter: ”Ångrar det av hela mitt hjärta”

Jennifer Walter fann kärleken i Joshua Andersson under Paradise hotel-säsongen.

– Relationen till Joshua har utvecklats till den grad att vi diskuterar att någon gång detta år bli sambos. Så den artar sig väldigt bra. Vi mår bra tillsammans och det är ju det viktigaste i slutändan, skriver hon i ett mejl.

Fokus i livet för henne just nu är att arbeta och invänta att corona-pandemin lägger sig så att hon kan börja jobba som diskjockey igen.

– Jag ser ljust på framtiden. Jag älskar att resa och vill kombinera det med att dj:a runtom i världen. Jag söker mig till varmare breddgrader och i framtiden så bor jag nog på Bali, skriver hon.

Hur är din relation till övriga deltagare idag?

– Jag har kontakt med de flesta. De jag inte pratar med har jag inget otalt med och vi hälsar när vi ses. Tror vi alla har ganska mycket respekt för och bryr oss om varandra så det blir sällan diskussioner, skriver hon.

Jennifer jobbar just nu i butik.

– I vanliga fall jobbar jag på Casino Cosmopol som är stängt på grund av covid-19.

Finns det något som du ångrar?

– Det enda jag ångrar i Paradise hotel är när jag låter min osäkerhet och paranoia gå ut över en fantastisk och stabil person, alltså Jeane, skriver hon och fortsätter:

– Det finns ingenting som rättfärdigar hur jag betedde mig mot henne därinne. Jag ångrar det av hela mitt hjärta, skriver hon och förklarar att hon i synk berättat att ingen tycker om Jeane.

Vilket inte stämde.

– Jag tyckte om henne, och alla andra också, skriver hon.

Namn: Jennifer Walter
Ålder: 25
Gör: Butiksbiträde
Bor: Partille

◼️ ◼️ ◼️

 

Joshua Andersson i Paradise hotel 2020.

Joshua.

✔︎ Joshua Andersson flyttar för kärleken

Joshua Andersson bor i Helsingborg och är lagerarbetare. Hans förhoppning är att han och Jennifer Walter ska flytta ihop mot slutet av sommaren.

– Det ser jätteljust ut för oss. Jag måste ta tag i att försöka hitta jobb i Göteborg, säger han.

Han kallar Paradise hotel för en oförglömlig upplevelse och konstaterar att han har träffat många fina människor genom programmet, bland annat ”Mcuze”.

– Jag har också lärt mig mycket. Som denna incident där jag uttryckte mig fel om att kallade en tjej (reds. anm. Sara Selander) för en produkt. Jag har lärt mig att det inte finns på kartan att säga något sådant. Det ångrar jag. I övrigt kan jag ångra att jag inte har spelat ärligare. Jag har stämpeln att jag är en orm som spelar på båda sidor. Men jag anser att det hade varit svårt att spela på ett annorlunda sätt. Samtidigt så kan jag känna att om jag hade gjort det igen så hade jag varit mer ärlig, säger han.

Framtidsplaner?

– Att börja plugga till mäklare och att bygga upp något med Jennifer. I sådana fall i Göteborg.

Drabbad av näthat?

– Ja, det är klart. Men det är troligtvis småungar som har skrivit och kallat mig för ett och annat. Man kan räkna med att det kommer när man är med i ett sådant här program. Vissa andra i gruppen har fått värre grejer, som mordhot. Det har jag inte fått, säger han.

Har du några synpunkter på programmets klippning?

– De skulle ha kunnat ha med roliga stunder där jag bjuder på mig själv. Man måste dock tänka att de klipper ihop 40 minuter från 24 timmar.

Namn: Joshua Andersson
Ålder: 25
Bor: Helsingborg
Gör: Lagerarbetare

◼️ ◼️ ◼️

 

Lisa Sidén i Robinson 2020.

Lisa.

✔︎ Lisa Sidén sågar PH-vänskapen: ”Bara fejk”

Lisa Sidén berättar att hennes fokus i livet är att jobba med kläder. Något som hon också vill ägna sig åt i framtiden.

– Jag vill så gärna göra en kollektion. Plugga ska jag göra senare så det behöver jag inte stressa med. Jag är ju bara 19 år, skriver hon i ett mejl.

Ångrar du något från Paradise hotel?

– Jag ångrar faktiskt ingenting. Jag var mig själv och det är det som är huvudgrejen. Om man tänker spelmässigt finns det en massa man kan förbättra. Och då är det väl att inte säga vidare allt folk säger till en. Jag pratar rätt mycket när man inte ska, skriver hon.

Något som påverkar henne i livet gällande coronasituationen är att hon inte får träffa sin älskade farmor.

– Hon betyder verkligen allt för mig och jag är så ledsen att jag inte kan hälsa på henne på nära håll då jag inte vågar det. Hon tycker det är så tråkigt att vara själv, vilket jag förstår. Så det är det jag är mest ledsen för. Att jag inte får träffa min farmor och krama om henne för hon är verkligen den som gör så att mitt liv fortsätter.

Hur är din relation till övriga deltagare idag?

– Min relation till de andra är bra. Vi har en gruppchatt på Snapchat där alla är inbjudna så där hörs alla ibland. Sedan föredrar jag att inte umgås med många av dem för att jag tycker vänskapen är så ytlig. Det känns som att hela relationen är så fejk, skriver hon och berättar att kontakten idag är främst med Thilda, Andy och Iva.

Vad tycker du om klippningen?

– Jag tyckte att den som klipper inte tar med de roligaste grejerna, och tar med lite onödiga grejer ibland. Man fattar liksom inte vad som händer ibland, vilket är synd för tittarna.

Hur ser det ut på kärleksfronten?

– Det är så torrt att det är torrare än i öknen där hos mig. Killarna har blivit utrotade eller något. Man träffar killar och så men jag är väldigt kräsen. Så man får ju fnatt på varenda grabb så det är bara att gå vidare till nästa, skriver hon.

Namn: Lisa Sidén
Ålder: 19
Bor: Stockholm
Gör: Influencer

◼️ ◼️ ◼️

 

Alice Arvidsson i Paradise hotel 2020.

✔︎ Alice Arvidsson har blivit mordhotad efter Paradise hotel

Under säsongens gång har Alice Arvidsson drabbats av mycket näthat. En uppmärksammad händelse som Alice varit en del av är när Jeane Tabuena lämnar Paradise hotel. David Lönnberg och Alice Arvidsson är intima med varandra.

– Jag har fått så otroligt mycket hat, allt från fula ord till mordhot. Det är så klart himla tråkigt, men det rör mig inte så mycket om ryggen. Jag, min familj och mina vänner som jag tycker om tycker om mig tillbaka. Så jag lägger noll fokus på hatet, skriver hon.

Framtidsplanerna är oklara på grund av coronasituationen.

– Annars hade jag gärna flyttat till Stockholm och jobbat inom krog igen. För det tycker jag är kul, skriver hon och fortsätter:

– Mitt vanliga jobb fick tyvärr stänga tidigt den här säsongen på grund av corona. Så just nu väntar vi på att få öppna klubben igen. Det är otroligt tråkigt för vi älskar ju Ritz (reds. anm. nattklubb i Örebro) och saknar det så mycket, skriver hon.

Hur ser det ut på kärleksfronten?

– Jag är fortfarande singel men har ett extra öga för en kille i Stockholm. Jag trivs otroligt bra med honom, men är lite rädd för att öppna mig igen. Vi får se vad som händer, men förhoppningsvis så blir det bara bra, skriver hon.

Namn: Alice Arvidsson
Ålder: 22
Bor: Örebro
Gör: VIP-värdinna på nattklubb och receptionist på gym

Foto: TT & TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN