LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så firade Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom efter Melodifestivalen

10 feb, 2019 
AvStina Dahlgren
Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom på Melodifestivalen 2019
Oscar Enestad kom sist i Melodifestivalens andra deltävling. Istället för att deppa firade han och flickvännen Cecilia Dahlbom natten lång.
Annons
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contestBrand logo
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contest

Oscar Enestad, 21, kom sist i Melodifestivalens andra deltävling där han tävlade med låten I love it. Låten handlar om hans egen relation med Cecilia Dahlbom, 50.

– Det är en kärlekslåt, om frigörelse och att man ska få älska den man vill och vara den man är. Den resan jag har gått igenom med mig och min tjej och de känslor som jag har upplevt under den här tidens gång, har Oscar tidigare berättat för Hänt.

Den betyder mycket för honom och det finns en speciell anledning till att han så öppet väljer att dela med sig av kärleksrelationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har ett budskap och hoppas att jag kan influera andra människor med det här i den här frågan. Man ska älska vem man vill.

Trots en sistaplats var Oscar Enestad inte besviken efteråt.

– Jag hade det på känn, jag vet inte varför. Jag har haft det på känn hela dagen, säger han.

Oscar och Cecilia röjde loss på dansgolvet

Istället gjorde han sig redo för att fira att låten faktiskt får släppas då den inte tog sig till final, och vilket firande det blev! Hela teamet plus flickvännen Cecilia gjorde storstilad entré till middagen efteråt. Det blev skål efter skål och både mat och champagne flödade friskt.

Annons

Efter middagen bar det av till festvåningen där alla dansade sig svettiga till tonerna av Melodifestivalens låtar. Extra mycket jubel blev det när DJ:en spelade Oscars låt och han och Cecilia tillsammans stod på dansgolvet. Det bildades en ring runt paret och Oscar sjöng såklart med till sin egen låt, denna gången med flickvännen precis framför sig istället för långt ut i publiken.

De båda stannade kvar länge på efterfesten och hann med ytterligare en svängom till Oscars låt. När låten sattes på för andra gången var dock inte paret i närheten av varandra, men Cecilia kom springandes till Oscar som den stolta flickvännen hon är.

Så härligt att få fira både Melodifestivalen och kärleken på samma gång!

Se bilderna från Oscar och Cecilias festnatt här:

FOTO: TT, Stina Dahlgren

Annons