Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så får du Kylie Jenners ikoniska läppar

15 aug, 2018 
Så får du Kylie Jenners läppar
Alla kan vi vara Kylie Jenner. Ja, i alla fall på läppen. Det här är allt du behöver för att få en mun i sann Kylie-anda.
Annons

De mest välmålade läpparna måste tillhöra Kylie Jenner. Om hon inte redan går under smeknamnet läpp-queen så gör hon det nu. Nog för att det väl inte undgått någon att hon numera säljer egna sminkprodukter i ett varumärke döpt efter sig själv. Men om man inte vill beställa från USA och gå all in a la Kylie så har vi plockat fram de ultimata produkterna som ger dig ett par läppar likt stjärnan.

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Revolution har det perfekta kittet med ett matt flytande läppstift och en matchande läppenna. För att få en riktig Kylie-känsla kan du testa att lägga läppennan en pytteliten bit utanför din egna läpp. Men obs: pyttelite.

 

Använd sedan en plumper som gör att dina läppar sväller en aning för ett fylligare intryck. Men först av allt, innan du lagt på både läppenna, läppstift eller plumper – lägg på en primer som gör att läppstiftet håller längre!

Voilá. Svårare än så är det inte! Alla kan vara Kylie Jenner.

FOTO: Ibl

Annons