Artikeln innehåller reklamlänkar

Så får du Kylie Jenners ikoniska läppar

Så får du Kylie Jenners läppar

Alla kan vi vara Kylie Jenner. Ja, i alla fall på läppen. Det här är allt du behöver för att få en mun i sann Kylie-anda.

De mest välmålade läpparna måste tillhöra Kylie Jenner. Om hon inte redan går under smeknamnet läpp-queen så gör hon det nu. Nog för att det väl inte undgått någon att hon numera säljer egna sminkprodukter i ett varumärke döpt efter sig själv. Men om man inte vill beställa från USA och gå all in a la Kylie så har vi plockat fram de ultimata produkterna som ger dig ett par läppar likt stjärnan.

 

Revolution har det perfekta kittet med ett matt flytande läppstift och en matchande läppenna. För att få en riktig Kylie-känsla kan du testa att lägga läppennan en pytteliten bit utanför din egna läpp. Men obs: pyttelite.

Klicka här för att läsa mer om och för att köpa läpp-kittet (länk till Apprl).

 

Använd sedan en plumper som gör att dina läppar sväller en aning för ett fylligare intryck. Men först av allt, innan du lagt på både läppenna, läppstift eller plumper – lägg på en primer som gör att läppstiftet håller längre!

Voilá. Svårare än så är det inte! Alla kan vara Kylie Jenner.

Klicka här för att läsa mer om och för att köpa plumpern (länk till Apprl), och klicka här för att läsa mer om och för att köpa primern (länk till Apprl).

LÄS OCKSÅ: Kopiera Kendall Jenners lyxklänning – till budgetpris

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!