LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så blev Helen Alfredsson och Kent Nilsson ihop efter skilsmässan

22 apr, 2020 
Så blev Helen Alfredsson och Kent Nilsson ihop efter skilsmässan
I Tillsammans med Strömstedts på TV4 får tittarna hänga på hem till golfproffset Helen Alfredsson och hockeyproffset Kent "Mr Magic" Nilsson, som bor i ett fantastiskt hus på Västkusten.
Resan till ett lyckligt gemensamt liv har dock inte endast varit en dans på rosor. Efter att ha varit gifta i 11 år valde de att gå skilda vägar.
Men efter ett år i sär hittade de tillbaka till varandra.
Nu berättar de hur det hela gick till.
Annons
Golfproffset Helen Alfredsson om barnlöshetenBrand logo
Golfproffset Helen Alfredsson om barnlösheten

Journalisten Jenny Strömstedt, 47, och artisten Niklas Strömstedt, 61, är kändismakarna som besöker flera platser och andra kända par runt om i Sverige. Programmet som tittarna kan följa med i och lära känna fler par på djupet är Tillsammans med Strömstedts på TV4.

Niklas och Jenny får under säsongens gång lära känna många av Sveriges mest folkkära kändisar. Och med sig hem tar det efter varje besök nyckeln till att just det nyligen besökta parets relation håller sig starkt och framförallt vid liv.

I säsongsavslutningen av programmet får tittarna följa med hem till golfproffset Helen Alfredsson och hockeyproffset Kent ”Mr Magic” Nilsson som bor i ett fantastiskt hus på Västkusten.

Golfproffset Helen Alfredsson och hockeyproffset Kent "Mr Magic" Nilsson åker båt
FOTO: TV4

Kändisparet Jenny och Niklas går denna vecka in med en stor nyfikenhet om hur golfproffset paret har hittat tillbaka till varandra, efter att ha levt i sär.

Annons

– Det var gifta under 11 år och delade vardagen tillsammans med Kents tre barn innan de bestämde sig för att gå skilda vägar år 2016, berättar Niklas Strömstedt i programmet och fortsätter:

– Efter ett år i sär ville de försöka igen och idag lever de som sambos, men är inte gifta. I alla fall inte än!

Vad har de lärt sig om varandra efter skilsmässan och hur är relationen annorlunda nu jämfört med då?

Därför skilde sig Helen Alfredsson och Kent Nilsson

– Problemet till sist var att det bara blev bråk, hela tiden vart det bråk, berättar Kent i programmet om tiden innan paret gick i i sär.

Niklas frågar då om det var orsaken till att de valde att gå skilda vägar.

– Ja, för det var ju aldrig något roligt längre. Det var ju bara bråk och när man inte löser någonting så växer det u som någon jävla svulst, säger Helen.

Efter det skickade Helen in skilsmässopappren, vilket ledde till rejält med kaos i Kents huvud. Men Kent menar att det också är anledningen till att de är ett par idag.

Annons

– När Helen skickade in pappren, det gillade inte jag faktiskt. Men det kanske var det som räddade allt, att vi är tillsammans nu. Ja, det är nog det som räddat det, menar Kent i programmet.

Efter ett år kände de att de inte kunde vara ifrån varandra längre och var villiga att försöka igen, och se så bra det gick!

Så skiljer sig relationen från då och nu

Skillnaden på hur relationen ser ut nu jämfört med tidigare menar Kent att de bryr sig mycket mer om varandra nu.

– Vi bryr oss mycket mer om varandra, säger Kent i programmet.

– Ja, de här småsakerna som man kanske tog för givet och tyckte att det skulle vara så, det förstår man att det kan man inte göra idag, fyller Helen i.

Golfproffset Helen Alfredsson och hockeyproffset Kent "Mr Magic" Nilsson
FOTO: TV4

Tillsammans med Strömstedts sänds på onsdagar klockan 21:00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Hanna Brunlöf/TT, TV4

Annons