Så är Rickard Sjöberg och Victorias relation idag

Rickard Sjöberg och kronprinsessan Victoria ryktades ha en romans.
Men Rickard slog hål på alla spekulationer.
Så är relationen idag!


På tisdagen firar kronprinsessan Victoria, 43, sin födelsedag, som vanligt med konsert på Öland. Som vanligt kommer även maken prins Daniel, 46, att sitta vid hennes sida.

Men ska man tro de envisa rykten som cirkulerade åren innan Daniel och Victoria träffades, kunde det lika gärna ha varit TV4-programledaren Rickard Sjöberg, 50, som satt där på Öland med kronprinsessan.

Rickard Sjöberg är i dag en av Sveriges mest välkända tv-profiler. Sedan debuten i rutan har han lett populära program som När och fjärran och långköraren Postkodmiljonären. Rickard är idag stadgad familjefar, men det fanns en tid då han var tvungen att svara på frågor om sitt eventuella förhållande med Victoria.

Frågorna kring Rickard och kronprinsessan uppstod i samband med de tv-intervjuer han gjorde med Victoria på 1990-talet. Rickard Sjöberg var bland annat programledare för just Victoriadagen 1996.

Rickard Sjöberg dementerar romansen

I en intervju med Aftonbladet 2004 dementerade han dock ryktena, och det kraftfullt.– När jag försökte kolla hur ryktet uppstått fick jag höra att jag gjort kronprinsessan med barn och att den verkliga förklaringen till att hon åkt till USA för att studera var att hon skulle göra abort. Min semester i Afrika vid den här tiden skulle ha berott på att jag tvingats lämna landet. Det är inte klokt, sa han.plus_iconPrinsessornas klänningar genom tiderna på Victoria-dagenLäs mer

Det händer att Rickard fortfarande får frågor om den påstådda relationen. Så sent som 2017 när han gästade P4 Extra med Lotta Bromé togs ämnet upp.

– En hel del, tydligen! Men det har jag inte, svarade han när han fick frågan om vad han gjort med Victoria, enligt ryktet.

På följdfrågan om de två, trots allt ändå hade en flirt var svaret klart och tydligt.

– Nej, faktiskt inte.

Så är Rickard och Victorias relation idag

Sanningen är alltså att Rickard och kronprinsessan Victoria inte hade någon relation, mer än en yrkesmässig sådan.

Mycket har hänt under de två decennier som följt. Rickard har gift sig, separerat och hittat kärleken igen i Annika Sjöberg. Han är i dag pappa till två döttrar och fyra bonusbarn.

Victoria är som vi alla vet gift med prins Daniel och mamma till barnen Estelle, 8, och Oscar, 4.

Men hur ser kronprinsessan och Rickards relation ut idag? Faktum är att de utåt sett inte verkar ha haft så väldigt mycket med varandra att göra sedan de där tv-intervjuerna.

Rickard verkar dessutom lagom intresserad av kungahuset. På sin Instagram följer han drygt 220 konton, varav kungahuset inte är ett av dem.

FOTO: TT 

SENASTE NYTT!