LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Relationen mellan Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom idag

08 feb, 2020 
Så är relationen mellan Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom idag
För tre år sedan blev artisten Oscar Enestad offentlig om sin kärleksrelation med 29 år äldre flickvännen Cecilia Dahlbom.
I Melodifestivalen 2019 tävlade Oscar med en låt som handlade om Cecilia, och sedan dess verkar kärleken spira!
Annons
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020Brand logo
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020

När Oscar Enestad, 22, tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten Gotta thing about you, tillsammans med sin före detta grupp FO&O. Gruppen, som även bestod av Felix Sandman och Omar Rudberg, kom till Andra chansen och sedan därifrån tog de sig till final.

Under dessa Mello-tider så blev det även offentligt att Oscar Enestad hade flickvän – 29 år äldre Cecilia Dahlbom, 51. Detta fick mycket uppmärksamhet, något som kärleksparet inte visade utåt att de brydde sig om.

I love it

2019 blev det dags för Oscar att ställa upp i Melodifestivalen som soloartist. Låten han tävlade med hette I love it och handlade om just kärleken Cecilia och deras relation.

– Den handlar om att man ska få älska vem man vill. Den handlar om att stå upp för sig själv och följa sitt hjärta, oavsett vad nån säger. Jag har skrivit utifrån mitt perspektiv med mig och min tjej, har Oscar tidigare berättat om låten för Nöjesbladet.

Annons

I tävlingen gick det inget vidare för Oscar, då han hamnade på en sista plats i sin deltävling. Men det var inget som egentligen gjorde honom förvånad, då han tidigt hade på känn att det inte skulle gå vägen.

På plats på efterfesten senare efter Mello var flickvännen Cecilia som tyckte Oscar gjorde ett fantastiskt jobb.

– Jag är speechless. Jag är så stolt över honom, sa Cecilia då till Aftonbladet.

Oscar Enestad med flickvännen Cecilia vid efterfesten på Elite Savoy Hotel efter Melodifestivalen deltävling två i Malmö Arena 2019
Oscar Enestad med flickvännen Cecilia vid efterfesten på Elite Savoy Hotel efter Melodifestivalen deltävling två i Malmö Arena 2019. FOTO: Johan Nilsson/TT

Kommentaren från flickvännen

Efter deltagandet i Melodifestivalen har det inte varit så mycket om sig och kring sig med Oscar och Cecilia.

Men kärleken verkar spira på så fint, så fint!

För några dagar sedan delade Oscar en bild på sig själv på Instagram. Och vad passar egentligen bättre i kommentarsfältet än ett hjärta från flickvännen Cecilia?

Såklart är inte detta den enda av Oscar Enestads bilder som får kärlek av Cecilia, utan det är något som kommer tillbaka frekvent i Instagram-bildernas kommentarsfält.

FOTO: Johan Nilsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons