Så är Lisa och Jeanes relation efter bråken i Paradise hotel

Tittarna har kunnat se hur Lisa Sidén och Jeane Tabuena ryker ihop rejält i Paradise hotel.
Nu berättar de för Hänt hur deras relation är idag.
Paradise hotel 2020
Slå på ljud

Paradise hotel 2020 är igång och bjuder i vanlig ordning på en hel del dramatik. Fyra lag med tolv deltagare ställs mot varandra på lyxhotellet i Mexiko. De tävlar om en halv miljon kronor och vägen dit är inte alltid spikrak – utan kantas av både bråk och kärlek.

I förra veckans avsnitt av programmet ryker Jeane Tabuena, 24, och Lisa Sidén, 19, ihop rejält under frågeleken Pandoras ask. Bland annat säger de att de att de önskar se den andra åka ur programmet samt bråkar om ett rykte som florerat i huset som Lisa ska ha skapat om Jeane.

När Hänt kontaktar Jeane berättar hon hur det kändes i huset med Lisa just då.

– De första dagarna inne i huset hade jag ingen aning om att hon var ute efter mig, jag såg inte henne som ett hot och hade ingen aning om att hon ville ha ut mig så mycket som hon ville. Det fick jag reda på under kärleksveckan då hon kasta lögn på lögn om mig, säger hon och fortsätter:

– Jag blev skitlack när jag hörde detta inne i huset och självklart blev hon ett stort hot för mig efter allt det. Hon blev då den personen jag ville ha ut mest av alla.

Relationen idag

Jeane berättar vidare att hon och Lisa idag är goda vänner trots bråken i programmen.

– Jag tog inget personligt där inne och våran relation idag är underbar. Jag älskar Lisa, hon är en utav de skönaste människorna jag träffat, säger hon.

Lisa ser idag likadant på deras relation som Jeane.

– Min och Jeanes relation idag är faktiskt jättebra. Vi är vänner och har inte alls något agg mot varandra. Vi vet att det är ett spel där inne så vi tar inget personligt.

Umgås ni idag?

– Nej, vi umgås inte idag, hon bor i Göteborg så det är svårt. Vi träffas när det är Studio paradise och sen kan vi ha kontakt ibland, säger Lisa.

FOTO: Viaplay/Fredrik Nilsson 

SENASTE NYTT!