Så är Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs relation idag

Katrin Zytomierska och Bingo

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska blev tillsammans och flyttade ihop år 2009.
De valde tidigt att vara öppna med sin relation i deras podcast Relationspodden.
Men varför gick de skilda vägar, och hur ser deras relation ut idag?

Entreprenören Katrin Zytomierska, 42, och fotografen Bingo Rimér, 44, träffades 2009, just det år som Katrin hade lovat sig själv att vara singel hela året ut. Dock gick det ju inte riktigt som hon tänkt då hon kärade ner sig helt och hållet i Bingo under årets början och samma år flyttade de även ihop. Bingo gick in i förhållandet med dottern Nova, 16, från en tidigare relation.

Ett år senare, 2010, fick de sin första gemensamma son, Ringo, 9, och 2013 kom deras andra son Rambo, 6.

Bröt upp efter sex år

De första åren verkade fridfulla för det forna kärleksparet. Men året efter att Rambo kom till världen, 2014, gick Katrin själv ut med hur mycket paret bråkade och sårade varandra. Ett år senare hade stormen tagit över helt. Efter sex år tillsammans valde paret att bryta upp.

Enligt Katrin var det olikheterna som tillslut blev droppen som fick bägaren att rinna över.

– Det är klart att det är väldigt påfrestande ibland när man inte är lika på det planet som för mig är så viktigt, och det blir mycket tjafs. Och ibland måste man mötas någonstans. Hemma vill jag ha allt väldigt städat och undanplockat, men hade Bingo fått bestämma hade det varit ett stort kreativt kaos. Någonstans har vi insett att vi kommer att vara lyckligare på varsitt håll, har Katrin tidigare berättat för tidningen Pause, enligt Aftonbladet.

Men kärleken mellan dem fanns inte heller kvar.

Öppna med sin relation i Relationspodden

Det före detta kärleksparet valde tidigt att vara öppna med sin relation. De startade podcasten Relationspodden tillsammans, som de fortsatte köra efter de gått skilda vägar. Podden är inte det enda de gör tillsammans. Trots att de inte längre är ett par så reser de ihop, firar högtider och är med på varandras släktträffar.

Även till varandra har Bingo och Katrin en väldigt öppen relation, där de pratar om det mesta.

Ja vi snackar om allt. Kanske inte intima detaljer, där är Katrin lite old school. Jag kan prata om allt. Men hon vill inte höra intima detaljer om mitt, för tillfället väldigt sparsamma, sexliv, säger Bingo Rimér i en intervju med Hänt.

Stöd vid dejting

Katrin Zytomierska blev, kort efter reparationen med Bingo, tillsammans med Alexander Klingstedt, 39, som hon fick en son tillsammans med 2017. Men 2018 tog det slut där med. Men Bingo förblev under denna fyraårsperiod singel och i höst blev han även redo för nytt mingel.

När det blev dags för tv-programmet Live date visade det sig att Bingo var en av personerna tittarna kunde söka till att dejta. Någon som inte var sen på pucken att heja på och stötta var exet Katrin.

– Hon stöttar mig helt i detta. Det känns bra. Det finns ingen person som känner mig så bra som Katrin just nu, har Bingo tidigare sagt till Hänt och fortsatte:

– Vi har skojat om det här med att vem som kommer att ”våga dejta Bingo”, med tanke på mina exfruar, barn och situation och så. Man kliver ju in i en gröt. Den tjej jag träffar måste kunna hantera min familjekonstellation. Den är väldigt häftig, samtidigt som den kan vara svår för en tjej som har en viss bild av hur en relation ska se ut, menar Bingo.

Han menar att om man inte vill ha med Bingos ex eller barn att göra, så är han helt enkelt inte rätt kille.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt