LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Arvid Stenbäckens och Bella Anderssons relation idag

09 apr, 2020 
Arvid Stenbäcken och Bella Andersson tar en selfie med rosa bakgrund
Arvid Stenbäcken och Gabriella ”Bella” Andersson har haft en minst sagt turbulent relation.
Efter att ha gått igenom toppar och dalar möts de i realityserien Celebrity Ex on the beach med olika agendor.
Men hur är egentligen det stormiga parets (icke-parets?) relation idag?
Annons
Intervju med Gabriella AnderssonBrand logo
Intervju med Gabriella Andersson

Äntligen blev det dags för premiären av Celebrity Ex on the beach på Dplay. Denna säsong är minst sagt speciell då det endast är kända ansikten med på semestern i Brasilien.

Alla deltagare som kommer dyka upp under denna resans gång är redan avslöjade, vilka bland annat är Adrijano ”Adde” Mijanovic, Josephine Qvist, Haidar Juma, Nina GlimsellBettina Buchanan, och Sara Bolay.

Redan första avsnittet är det två personer som lämnar ett ordentligt avtryck, inga minde än Paradise hotel-paret Arvid Stenbäcken och Gabriella ”Bella” Andersson.

Arvid valde att överraska Bella

De båda åkte till Brasilien som singlar med ett riktigt stormigt förflutet i bagaget. Och trots att de fortfarande höll kontakten innan resan så lyckades Arvid undanhålla för Bella att han skulle medverka i programmet. Hans närvaro blev alltså en överraskning.

– Jag åkte ju till Ex on the beach för att glömma mitt ex, säger Bella till Hänt i en intervju och skrattar.

Annons

För ja, hur lätt är det att glömma någon om man ska bo under samma tak under flera veckors tid? Inte jätte. Känslorna inom och utom Bella var en riktig mix när hon såg Arvid i Brasilien.

– Det var blandade känslor för vi har ju gått igenom väldigt mycket. Så det var ju lite jobbigt. Men samtidigt blev jag jätteglad också. Alltså någonstans så var ju han min trygghet, säger Bella till Hänt och fortsätter:

– Tanken slog mig inte att han skulle vara där. Vi hade ju lite kontakt innan och han är ju väldigt duktig på att manipulera och ljuga. Så han lyckades få mig tro andra saker, ännu en gång.

Arvid Stenbäcken och Gabriella Bella Andersson på pressträff för Paradise hotel – Efter festen
FOTO: Johnny Wohlin/Viafree

Bellas svar på hur relationen ser ut

Redan från start får tittarna ett smakprov på hur upp och ned det kan gå mellan Arvid och Bella. Men frågan är, hur ser relationen ut mellan dem idag?

Annons

Bella är kryptisk om nuläget.

Hur är er relation idag?

– Just nu kommenterar jag inte det. Just nu är det lite… Vi vill inte prata om det just nu, säger Bella Andersson till Hänt.

FOTO: Dplay

”Bara Bella som gäller”

När Hänt träffar Arvid berättar han att han inte var öppen för någon annan kärlek än Bellas när han åkte till Brasilien för att medverka i Ex on the beach. Han ville vinna tillbaka sitt ex och inget annat.

– Jag var inte öppen för annan kärlek, det är bara Bella som gäller. Så är det bara, säger Arvid Stenbäcken till Hänt.

Frågan lyder dock fortfarande, är det bara Bella som gäller nu också?

– Ja, det är bara Bella som gäller nu också. Även om inte hon accepterar mig som jag är just nu, så är det bara hon som gäller för mig, avslöjar Arvid för Hänt.

Arvid menar att Bella vill att han ska göra olika karriärsval som han inte kan göra just nu, vilket även är det som sätter käppar i hjulet för dem.

Är ni i en relation nu?

– Om vi är i en relation nu? Nej, men jag vill lämna det osagt, avslutar Arvid till Hänt.

FOTO: Dplay

FOTO: Karin Törnblom/TT, Johnny Wohlin/Viafree

Annons