döda kändisar

S Club 7:s Paul Cattermoles dödsorsak bekräftad – ex-flickvännen hoppar av

S Club 7, Paul Cattermole

I början av april i år kom beskedet att popgruppen S Club 7:s sångare Paul Cattermole gått bort, endast 46 år gammal.
Nu har rättsläkaren fastställt dödsorsaken.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bosson om mötet med världsstjärnan Beyoncé
0:39

Efter reklamen: Bosson om mötet med världsstjärnan Beyoncé

(0:39)

Slå på ljud

I början på april i år möttes vi av det tragiska beskedet att S Club 7-sångaren Paul Cattermole gått bort, endast 46 år gammal.

"Det är med stor sorg vi meddelar att vår älskade son och broder Paul Cattermole plötsligt har gått bort", sa popgruppen och Pauls familj i ett gemensamt uttalande enligt BBC.

Paul Cattermole hittades i sitt hem under skärtorsdagen den 6 april och förklarades död senare samma dag.

Rättsläkaren fastställer Paul Cattermoles dödsorsak

Vid tiden för dödsfallet kunde polisen inte fastställa en dödsorsak, men misstänkte inte att något brott hade begåtts.

Nyligen kom det nya uppgifter om hans död. Den 18 maj avslöjade rättsläkaren för BBC att sångaren dog av naturliga orsaker och att det inte skulle göras någon utredning kring hans död. Att dö av naturliga orsaker betyder att han dog på grund av sjukdom eller hjärtinfarkt, snarare än en olycka, våld eller yttre medel, uppger sajten Popsugar.

S Club åker på turné – ex-flickvännen hoppar av

Bara några månader innan Pauls bortgång, i februari 2023, offentliggjordes att S Club 7 skulle göra en comeback-turné, som en hyllning till popgruppens 25-årsjubileum. Bandet bildades 1998 och hade under sina fem aktiva år en rad hitlåtar som Don't stop movin', Reach och S Club party.

Återföreningen hade varit bandets andra, efter en kort comeback i mitten av 2010-talet. Planen för årets stora comeback var att anordna ett tiotal arenakonserter runtom i Storbritannien och Irland.

Sedan Pauls bortgång har bandet nu bytt namn till S Club och meddelade nyligen att de skulle fortsätta med sin planerade turné. Samtidigt berättade de att bandmedlemmen Hannah Spearritt, inte kommer följa med.

Hannah och Paul var ett par av och till under fem år. Hon har sedan dess pratat med den brittiska sajten The Sun och sagt att Paul var hennes första, sanna kärlek.

FOTO: William Conran, Ken McKay/ITV/REX

FRÅN FÖRSTASIDAN