TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parnevik i parterapi – efter otrohetsryktena om Filip och Linn

01 feb, 2024 
Linn Seipel
peg parnevik filip och linn par
Peg Parneviks tidigare relation med Filip Lamprecht var väl omtalad under tiden han medverkade i Let's dance tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal – något som fick Peg att må väldigt dåligt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Peg Parnevik blev först känd i samband med sin medverkan i realityserien Parneviks, där man fick följa hela familjen Parnevik. På senare år har hon kommit att göra en ordentlig karriär på egen hand, som både artist och poddare.

Tidigare var hon i en relation med Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht, som under åren blivit mycket omskriven. Det tog nämligen slut mellan dem 2021 kort efter att Filip tävlat, och vunnit, TV4:s Let's dance tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal – vem han senare kom att bli tillsammans med.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal bekräftar relationen

Nu har de nämligen bekräftat att de är ett par, och har varit i ett år. Filip skrev på sin Instagram för några dagar sedan följande:

Annons

”Ett år i dag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”

Peg Parnevik om otrohetsryktena som tvingade henne till terapi

Peg har tidigare uttalat sig om Let's dance-perioden som väldigt jobbig, då en massa rykten spreds om att hennes dåvarande pojkvän kanske hade något med Linn på sidan. I sin och systern Pennys podcast Pillowtalk berättade hon att det tvingade dem att söka hjälp hos en parterapeut, skriver Nyheter24.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår. Mitt självförtroende, psykisk hälsa och mitt mående. Jag går i terapi igen, sade Peg Parnevik i podcasten och fortsatte berätta:

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här. Alla skämtar ju om att det är skilsmässoprogrammet.

Annons

Peg Parnevik har gått vidare – önskar exet Filip Lamprecht all lycka

Men idag har Peg gått vidare. Hon har hittat kärleken på nytt i Sebastian de la Vega. För Hänt har hon tidigare berättat om stora glädjen.

– Ja! Jag är superlycklig. Innan har jag varit så snabb med att jag ska berätta för alla och att jag ska prata om det i podden och instagram och allt. Men nu är det första gången som jag vill landa i det lite. Det har tagit lång tid innan jag sagt något.

I samband med P3 Guld-galan som var i helgen stötte Hänt på Peg igen, som då grattade sitt ex Filip som samma dag lagt ut att han och Linn firade årsdag.

– De är som gjorda för varandra, kul för dem, absolut inte min ensak, sa hon då.

FOTO: Hänt/Elin Jonasson, Instagram

Annons