LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Runar Sögaard hårda ord i Biggest Loser VIP: "Begriper inte varför du är här"

18 sep, 2017 
Lina Arvidsson
Det blir bråk mellan Runar Sögaard och Camilla Henemark i kvällens "Biggest Loser VIP". När Camilla inte vill träna och äta som Runar vill tappar han tålamodet. "Varför ens vara här?", säger han.
Annons

Det är hårda bud i ”Biggest Loser VIP”. Jan ”Blondie” Hammarlöf vann invägningen förra veckan och får dela in deltagarna i lag om två.

Blondie väljer Anna Book till sitt lag. Loulou Lamotte och Morgan Karlsson hamnar i ett lag och Camilla Henemark och Runar Sögaard bildar det tredje laget.

Runar Sögaard får en svår utmaning när det gäller att motivera sin lagkamrat. I början av avsnittet får Camilla Henemark ligga på golvet och äta på grund av magknip.

När det är dags för träning avviker Camilla för att gå på toaletten. Sedan kan hon inte skicka en boll fram och tillbaka mellan sig och Runar Sögaard för att hennes tumme har gått ur led.

– Det är jättefrustrerande att vara i samma lag som Camilla. Hon säger att hon inte kan göra vissa saker. Men det blir rätt så genomskinligt att hon inte vill eller att hon inte orkar eller vad det nu kan vara för anledning att hon inte gör det vi blir ombedda att göra, säger Runar Sögaard.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Camilla Henemark och Runar Sögaard hamnar i samma lag.
Camilla Henemark och Runar Sögaard hamnar i samma lag.

Camilla Henemark känner också av de övrigas frustration, framför allt från tränaren Mikael Hollsten.

Annons

– Micke är nog redan besviken på mig. Hur kul är det att träna en gammal tant som går sönder överallt och som har hjärtfel och inte kan göra hans hetsövningar och allt. Jag tror inte att jag är hans favoritelev, säger Camilla Henemark.

När det så är dags att äta frukost hamnar Runar Sögaard och Camilla Henemark i gräl.

Runar förhör Camilla på vad och när hon har ätit. När Camilla säger att hon åt middag klockan nio kvällen innan blir Runar upprörd då de kommit överens om att inte äta något efter klockan sju på kvällen.

– Men det går fortfarande inte för då går det mer än tolv timmar mellan mina mål och jag har diabetes så jag måste.., det faller emellan, förstår du? säger Camilla Henemark.

– Nej, jag förstår absolut inte, säger Runar och fortsätter att fråga Camilla om hon tillbringade två timmar på gymmet under gårdagen.

– Nej, det gjorde jag inte, svarar Camilla Henemark.

Det blir bråk inom laget över frukost.
Det blir bråk inom laget över frukost.

Det får Runar Sögaard att tappa tålamodet.

– Helt ärligt, jag begriper inte varför du ens är här. Varför ens vara här om du inte har för avsikt att följa instruktionerna, säger Runar Sögaard.

Annons

– Så där kan man inte säga. Man kan inte säga att någon förtjänar att vara här mer än någon annan. Jag är här därför att jag har problem med att komma i form, jag har problem med att träna. Jag tycker inte det är kul. Det är så jag har hamnat här i den här kroppen som inte fungerar. Det är inte något man ändrar på två veckor. Det funkar inte så, säger Camilla Henemark upprört.

Det får Runar Sögaard att lämna rummet.

– Jaha, då var vi klara? säger Camilla Henemark.

FOTO: TV4

Annons