Roy Fares raggade upp pojkvännen på Facebook: "Ibland måste man bara våga"

Roy Fares raggade upp pojkvännen på Facebook: "Ibland måste man bara våga"

Tv-konditorn får dagligen skamliga förslag. Men för honom finns det bara en man – pojkvännen Johan.

När Roy Fares, 30, vann ”Årets konditor 2010”, förändrades drastiskt vardagen för den tidigare underklädesmodellen. I dag är han en hyllad svensk tv-profil.

Vinsten har betytt mycket. Den har öppnat många dörrar. Den har fått drömmar att bli verklighet“, skriver han på sin hemsida.

Vi har sett honom i “Dessertmästarna” på kanal 5 och i höst kom han ut med sin tredje bok ”Delicious”, där han bjuder på sina bästa recept för de som vill njuta sig igenom den kyliga hösten och vintern.

Hembakat är njutning och mys i en perfekt kombo. Och om vi fikade mer tillsammans skulle vi bli lyckligare“, skriver han om sina oemotståndliga godbitar. Själv har han tidigare blivit utsedd till ”Sveriges sexigaste konditor” av tidningen QX.

– Men jag hoppas att min karriär inte bygger på hur jag ser ut, utan på att jag är duktig, berättar han i en intervju med Expressen Söndag.

En missuppfattning andra oftast har om honom är att han skulle vara dryg och kaxig.

– Det är jag inte, men jag har ett bra självförtroende.

Så pass bra att han själv tog initiativet att ragga upp pojkvännen Johan Lundberg, 37, på Facebook.

Skärmavbild 2014-11-21 kl. 16.31.47

Foto: Malin Bondeson.

– Han dök upp på Facebook förra året. Vi hade typ 70 gemensamma vänner, så jag skrev hej och han svarade. Ibland måste man bara våga, berättar Roy, som är känd för att vara våghalsig.

I flera år levde han som gay utan att säga något till sina föräldrar. När han väl berättade om sin läggning blev mottagandet inte riktigt som han hade hoppats på. I dag är dock föräldrarna stöttande. Mamma Silvy hoppas på ett stort bröllop, fastän hon hellre önskar att ha gifter sig med en fru och får många barn.

– Visst, barn kan det ju bli men det där med bröllopet får hon lösa själv, har han tidigare sagt till QX.

Att Roy blir den som bidrar med bröllopstårtan är givet.

FRÅN FÖRSTASIDAN