LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ronan Keatings äldre bror död i bilolycka – påväg till sonens match

17 jul, 2023 
Moa Risberg
Sångaren från Boyzone Ronan Keatings äldre bror har avlidit.
Brodern avled i en trafikolycka på väg till sonens fotbollsmatch.
Ciaran blev 57 år gammal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungens oväntade möte med David BatraBrand logo
Kungens oväntade möte med David Batra

Boyzone sångaren Ronan Keatings äldre bror Ciaran Keating, 57, har omkommit i en trafikolycka på Irland.

Det var när brodern Ciaran var på väg tillsammans med sin fru Ann Marie för att kolla på sonen Ruairís fotbollsmatch. Sonen skulle spela matchen tillsammans med fotbollslaget Cork City FC när de mötte laget Silgo Rovers.

När paret körde mot matchen kolliderade de med en annan bil. Vägen där olyckan inträffade är sedan tidigare en högt olycksdrabbad sträcka.

Skadades allvarligt i olyckan

Bilolyckan som orsakade dödsfallet inträffade vid tidpunkten 15:55 den 15 juli. Ciaran fick då dödliga skador i samband med olyckan. Frun Ann Marie fördes till Universitets Sjukhuset i Mayo, för att få behandling för sina skador efter kollisionen.

I bilen som Ciaran och Ann Marie kolliderade med fanns en manlig förare och uppges behandlas för allvarliga skador på sjukhus. Även passageraren i det andra fordonet från kollisionen fördes till sjukhus för vård mot sina skador.

Annons

Ciaran var den äldre brodern till artisten Ronan. Ciaran bodde i Mayo tillsammans med sin familj, han flyttade dit från Dublin för 15 år sedan. Han jobbade som bilförsäljare i Mayo, innan dess drev han en bar i flera år.

Utöver sitt entreprenörskap var Ciaran också styrelseledamot i Marie Keating Foundation, som bildades av familjen till minne av deras mor efter att hon gick bort i bröstcancer 1998.

Brodern Ciaran syns andra från vänster i bild.

Fotbollsklubben talar ut efter bortgången

Efter bortgången har fotbollsklubben Cork City FC gjort ett uttalande: "Alla i Cork City FC är djupt ledsna efter bortgången av Ciaran Keating, far till vår spelare Ruairí Keating. Vi uttrycker våra djupaste sympatier till Ruairí och hela familjen Keating i denna exceptionellt svåra tid. Må han vila i frid. Vi ber att familjens integritet respekteras i denna svåra tid. Begravningsarrangemang kommer att bekräftas i sinom tid.”

Bakom sig lämnar Ciaran sin syster Linda, de två bröderna Gerard och Gary, sin egna familj med frun Ann Marie samt den yngre brodern Ronan.

FOTO: Instagram

Annons