LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Romansrykten: Tom Cruise och Miranda Kerr dejtar

06 nov, 2014 
AvAnna Shimoda
Ska man tro alla rykten som florerar i Hollywood dejtar Tom Cruise ingen mindre än Miranda Kerr. "Han är förälskad."
Annons

Det är två år sedan som Tom Cruise, 52, skilde sig från Katie Holmes, 35. Nu uppger Female First att han dejtar supermodellen Miranda Kerr, 31. De ska ha ätit middag ihop för några veckor sedan och Tom ska sedan dess haft svårt att sluta tänka på henne.

– Han är förälskad, säger en nära källa.

Tom och Miranda ska ha ätit middag ihop. Foto: IBL
Tom och Miranda ska ha ätit middag ihop. Foto: IBL

Miranda Kerr var tidigare tillsammans med skådisen Orlando Bloom, 37. De träffades 2007 och gifte sig 2010. Året därpå föddes sonen Flynn som fyller fyra år i januari. I oktober förra året blev deras skilsmässa officiell.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Trots att det här blir slutet för deras äktenskap, älskar de och respekterar de varandra som föräldrar till deras son och som familj”, sa de i samband med uppbrottet i ett pressmeddelande.

Miranda har varit singel sedan hon skilde sig från Orlando Bloom. Foto: IBL
Miranda har varit singel sedan hon skilde sig från Orlando Bloom. Foto: IBL

Även Tom har barn sedan tidigare. Tillsammans med Katie har han dottern Suri, 8. Han har även adoptivbarnen Isabella, 21, och Connor, 19, med Nicole Kidman.

Annons