bachelorette sverige 2022

Bachelorette-Roman avslöjar: Därför lämnade jag programmet

ROMAN ROSENKRANS, BACHELORETTE 2022. ROMAN LÄMNAR BACHELORETTE FÖR SONENS SKULL

Roman Rosenkrans valde att lämna Bachelorette 2022 för att han saknade sin son. Men samtidigt hade han en underliggande magkänsla.
– Det är så jag känner, men jag vet ju inte, säger han till Hänt.
Siamak Hatamis och Isa Jallow bekräftar lyckan: “Lyckligare än någonsin”
0:29

Efter reklamen: Siamak Hatamis och Isa Jallow bekräftar lyckan: “Lyckligare än någonsin”

(0:29)

Slå på ljud

Årets säsong av Bachelorette har äntligen dragit igång och i år är det Olivia Birgersson, 26, som söker kärleken bland 22 killar.

En av killarna, Roman Rosenkrans, 35, har på kort tid gjort starkt intryck på både Olivia, killarna i huset och framför allt tittarna. Ända sedan start har Roman varit öppen med att han är pappa till en son, som betyder allt för honom.

Så i måndagens avsnitt kände han sig klar, han saknade sonen alldeles för mycket och bestämde sig för att lämna.

– Jag börjar på ett sätt tröttna lite på att vara i det här huset, det är svårt alltså, det är inte så lätt som man tror. De senaste dagarna har jag börjat sakna min son så otroligt mycket, bara vara i hans sällskap, vara i hans närvaro, jag tror inte jag klarar av att vara i det här huset mer, sa han i programmet.

Tittarnas sorg efter Romans beslut i Bachelorette

Sagt och gjort och Roman lämnade kärleksäventyret i Bachelorette – något som krossat många tittares hjärtan.

”Neej! Han var ju anledning till att jag fortsatte titta”, skriver en tittare.

”Men neeeej! Ge Roman en egen serie. Har skrattat så jag gråtit!! Underbar”, skriver en annan.

Beslutet om att lämna var något som Roman behövde ta upp med produktionen och enligt honom var det ett gemensamt beslut.

– Det var egentligen ett gemensamt beslut kan man säga, att vi rundade av där, säger Roman till Hänt men han är fortfarande lite osäker:

– Alltså jag vet inte, jag tror inte det var TV4 som ville att jag skulle lämna. Men däremot kom jag och produktionen fram till det, jag vet inte vad de hade sagt där inne. Jag har ingen aning faktiskt, jag vet inte varför.

Romans ärliga ord om känslorna kring att lämna

När Roman skulle lämna så sa han ju att det berodde på sonen men också att det är svårare vad man tror att vara i huset. Därför hade han en magkänsla, en känsla som han varken kan förklara eller vet vad den beror på.

– Till 70 % var det på grund av min son, men de andra 30 % var på grund av någon eller något annat, som jag inte riktigt vet. Så jag vet inte vad de sa, om jag var för högljudd eller så, säger Roman till Hänt.

Roman har en teori kring att de andra killarna skulle ha sett honom som en för stor konkurrent och därmed fick han känslan att någon kan ha satt dit honom.

– För mig kändes det som att det stack lite i vissas ögon, jag kom dit som en vanlig casual snubbe. Sedan så kändes det som att de började ta mer och mer illa upp när de såg att jag skulle komma längre och längre i det där, säger Roman till Hänt och avslutar:

– Jag upplevde det iallafall att de såg mig som en konkurrent, det är ingenting jag kan göra åt, alltså det är bara det jag känner.

Hänt har vid upprepade tillfällen sökt TV4 utan framgång.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN