TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Roger Nordin om uppbrottet från pojkvännen Anton

19 nov, 2020 
AvOla Lagerström
Roger Nordin har blivit ett med svenska folket genom sina många år som radiopratare.
Nu berättar han om tuffa uppbrottet från pojkvännen Anton.
Annons

Roger Nordin i en exklusiv intervju med Hänt – efter uppbrottet från pojkvännen Anton.

I våras bröt radioprofilen Roger Nordin, 43, upp från sin pojkvän – flygstewarden Anton Lindbäck, 31.

– Jag och Anton är goda vänner så det är inga hard feelings på något sätt, kommenterade Roger i Aftonbladet.

Nu, ett halvår senare, är Roger fortfarande singel. Däremot är han långt ifrån ensam, avslöjar han för Hänt. Hemma i lägenheten, som ligger vid Hammarbykanalen i Stockholm, har radiostjärnan fyrfota sällskap i form av den italienska vattenhunden Tella, 7. Till skillnad från andra hundar sover Tella inte i en tråkig hundkorg i hallen. I stället är det Rogers stora, härliga dubbelsäng som gäller, och hon har för vana att ligga kvar i sängen då Roger i ottan åker iväg till RIX FM-stationen några stenkast därifrån.

Roger Nordin och Laila Bagge

– Tella ligger med huvudet på kudden. På något sätt så är det ganska skönt att vara sambo med en hund, men självklart stör jag mig på henne ibland. Särskilt den här årstiden. Det här med blöta tassar i en svindyr soffa är ingen bra kombination, hon har väldigt svårt att förstå det. Jag funderar på att köpa hundskor till henne, säger Roger vars kollega och vän Laila Bagge, 47, försöker hjälpa honom ur singelträsket.

Annons

– Hon försöker vara ”matchmaker” och föreslår lite dejter och så, men det går inget vidare. Jag har ingen lust just nu. Det är tröga tider, det är Coronaåret 2020. Hur kul kan det bli? Nyligen hamnade jag på ett gayställe i Gamla stan, säger Roger och fortsätter:

– Efter några drinkar ville jag släppa loss till en härlig gammal Magnus Carlsson-schlager, men det var inte aktuellt. Jag blev tilldelad ett bord och fick inte röra mig fritt i lokalen. Utelivet har verkligen tappat sin tjusning, men det gör inte så mycket eftersom jag ändå sagt att det är jag och Tella som gäller det här året. Det är händerna på täcket! Vänligen återkom någon gång efter nyår, avrundar Roger som hoppas på ljusare tider, kanske med en pojkvän vid sin sida.

FOTO: TT

Annons