ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Roger Nordin avslöjar sanningen om relationen med Darin Zanyar

19 sep, 2023 
Roger Nordin och Darin
Roger Nordin och Darin Zanyar syns ofta ihop.
Nu berättar Roger för Hänt hur relationen verkligen ser ut.
”En hel del backstage-häng har det ju blivit”, skriver han i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gert Fylking relation till tidigare kollegorna Titti Schultz och Roger NordinBrand logo
Gert Fylking relation till tidigare kollegorna Titti Schultz och Roger Nordin

Roger Nordin, 46, leder Sveriges största morgonshow Rix morron zoo ihop med Laila Bagge, 50. Någon som ofta gästar Rix morron zoo är artisten Darin Zanyar, 36, och det blir jämt och ständigt härliga samtal i studion.

Darin har även varit en del av Rix morron zoos festival under flera års tid och ser ut att komma väl överens med Roger och Laila. Men hur ser egentligen relationen ut på det privata planet?

Verkliga relationen mellan Roger Nordin och Darin

När Hänt når Roger med frågan om han och Darin känner varandra även privat delar han med sig av hur relationen verkligen ser ut.

”Nej det kan jag inte säga. Däremot så har Darin varit en återkommande och härlig gäst i MorronZoo-studion sedan han slog igenom 2004. Han har ju även varit med oss under våra festivalturnéer och när vi sände radio från både Åre och Spanien. Så en hel del backstage-häng har det ju blivit. Han kommer ofta med bra tips på vart man borde åka på semester”, skriver Roger i ett meddelande till Hänt.

Sanningen om Darin Zanyars kärleksliv – orden om tunga uppbrottet

Darin har på senaste dykt upp i flertal intervjuer, det beror på att han nu släpper en helt ny platta. I samband med prideveckan 2020 kom Darin ut som homosexuell via ett inlägg på Instagram. Sedan dess har han allt mer avslöjat smådetaljer om sitt kärleksliv. Bland annat kom det fram att den nya skivan handlar om ett tidigare uppbrott.

Annons

– Jag var hjärtekrossad. Det var ju då jag hade sålt min lägenhet i Stockholm, hittade ingen annan, hamnade i min semesterlägenhet och sedan hamnade jag i en liten lägenhet i LA. Turnéer var inställda då det var pandemi, vad händer med jobbet liksom? Och så försökte jag komma över den där relationen också, det var ju en av de jobbigaste grejerna, säger Darin om den tunga tiden som kom att bli underlag för ny musik.

Idag är däremot Darin i en lycklig relation men vem den hemliga pojkvännen är håller han för sig själv.

FOTO: TT

Annons