ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Ylwa om produktionens stöd efter känslokollapsen – det fick tittarna inte se

18 okt, 2023 
Ylwa i Robinson 2023
Ylwa Lidén bryter ihop totalt efter förhandlingen i onsdagens Robinson.
Nu berättar hon för Hänt om stödet från produktionen som tittarna inte fick se.
– Jag är ingen som bölar och grinar i vanliga fall, säger Ylwa till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Ken GacamuganiBrand logo
30 sekunder under press med Ken Gacamugani

Robinson är i full gång och svåra beslut ska fattas. I veckans avsnitt har Ylwa Lidén, 67, blivit utvald att förhandla med Wilmer Tuoremaa, 22, och det visar sig vara en förhandling som väckte starka känslor.

Hårda kritiken från tittarna efter Ylwas känslokollaps

Efter att Ylwa tvingats välja en person från hennes egna lag som ska byta lag bryter hon ihop totalt. Den starka reaktionen har kritiserats av tittarna.

”Många lipsillar i Robinson!”, skriver en tittare på Facebook.

”Det var då ett "bölande" om allting, det är en tävling och det måste ju hända något nytt annars blir det ju bara trist och enahanda.”, skriver en annan.

”Det är ett spel,Ger man sig in i leken så får man leken tåla”, skriver en tredje.

Annons

När Hänt når Ylwa berättar hon om känslorna över att behöva rösta ut någon.

– Även om jag ville rösta ut någon av killarna men vi behövde ju de här starka killarna. Jag hade ingen given eftersom Peder redan hade åkt. Då hade det varit givet, säger Ylwa.

Produktionens drag – bröt in efter tårarna

I och med att hon inte hade något självklart val gällande vem hon skulle skicka iväg tvingades hon välja en av sina nära vänner. Direkt när beslutet var gjort bröt hon ihop och nu står det klart att produktionen tillslut ryckte in med peppande samtal.

– Produktionen var verkligen fantastiskt, de tog hand om mig, de peppade mig och sa att de förstår att det här är jättejobbigt men det är bara ett spel. De tog hand om mig jättebra för jag blev genuint jätteledsen. Det är lite svårt för de som ser programmet att veta hur man är i psyket och allting, man är inte så stark då, säger Ylwa.

Hon fortsätter:

– Det är en av de saker jag tog åt mig mest av programmet att känslor kom fram något så otroligt mycket. Jag är ingen som bölar och grinar i vanliga fall, mina barn sa "va fan". För på vinjetten har man ju sett hur mycket jag gråter så en av mina söner sa "mamma ska man våga se det här".

FOTO: TV4

Annons