LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-vinnaren Klas Beyers nya kärlek

07 apr, 2020 
Klas Beyer och hans kärlek Iza
Sedan Klas Beyer kammade hem vinsten i Robinson 2019 har dejtinglivet gått både uppåt och neråt.
Nu visar det sig att han träffat sin stora kärlek.
Annons
Klas sätter ner foten och bryter tjejbråket i RobinsonBrand logo
Klas sätter ner foten och bryter tjejbråket i Robinson

Ännu en säsong av Robinson är i full gång och någon som vet precis hur det är att leva på en öde ö, med en kurrande mage och möta tuffa moment är Klas Beyer, 30. I förra årets säsong kammade han nämligen hem första platsen och vann prissumman på 500 000 kronor. Efter vinsten gjorde Klas ett karriärbyte och satsade på att bli författare, detta efter att han hade tagit med sig en dagbok som personlig sak till ön. I höstas arbetade han på att släppa sina upplevelser från ön som ljudbok och innan dess släppte han även en kortnovell.

Klas har alltså fullt upp som både TV-profil, författare och byggnadsingenjör. Tidigare har han även berättat om hur livet förändrades för honom när han kom att bli en offentlig person.

– Det har varit intensivt men nice, det har varit hur trevligt som helst. Det är lite som en ny värld, folk är väldigt omhändertagande. Jag är inte van vid uppmärksamheten, men folk är trevliga, det gillar jag, sa han då till Hänt.

Annons

Dejtinglivet sattes på paus

Klas har även varit öppen med sitt dejtingliv och strax efter vinsten berättade han att det fanns någon speciell i hans liv. Under ett tag spekulerades det om ifall det var medieprofilen Clara Henry, 25, som Klas dejtade, men så var inte fallet.

– Vi är polare, vi har många gemensamma kompisar, berättade Clara Henry för Hänt under förra sommaren.

När Hänt sedan pratade med Klas i höstas, förklarade han att dejtinglivet var lagt på is. Detta berodde då på att tiden inte räckte till.

– Jag är singel. Det känns nice. Jag har inte tid för något annat just nu helt ärligt, sa Klas Beyer då.

Visar upp nya kärleken

Men nu visar det sig att tiden inte satte stopp för att kärleken skulle kunna leta sig in i Robinson-vinnarens liv. På Klas Instagram visar han nämligen upp Iza Boethius, som lyckats fånga hans hjärta.

Att bli kär i dig är det lättaste jag någonsin gjort”, skriver Klas till en bild på sin kärlek.

På parets varsina Instagram-konton delar de nu flitigt med sig av bilder på varandra.

FOTO: TV4/Instagram

Annons