robinson 2022

Robinson-Valentinos beteende får tittarna att rasa: ”Rösta ut honom!”

Valentino och Lars-Olov

Efter pristävlingen i Robinson hamnar Valentino Demina och Lars-Olov Johansson i en dispyt.
Men hela bråket visas inte i programmet.
Nu riktar tittarna kritik mot Valentino – efter orden i programmet.
Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"
0:42

Efter reklamen: Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"

(0:42)

Slå på ljud

Höstens säsong av Robinson 2022 är igång och det har redan hunnit ske en hel del dramatik. Inte minst efter pristävlingen Lars-Olov ”L-O” Johansson, reparatören från Umeå, kritiserade lagkamraten Valentino "Valle” Demina. Det efter att han inte lyckades stapla bollar och klossar på varandra.

I avsnittet berättar Valentino att L-O ställde frågan om hur det var med hans nerver direkt efter förlusten. Men det som Valentino gjorde efteråt får nu tittarna att se rött.

Anis Don Deminas ord om Valentino i Robinson: ”Hal som en ål”

Anis Don Demina, 29, är lillebror till Robinson-Valentino och i sin podd Då är vi igång på Youtube berättar programledaren om storebrorsans medverkande i programmet.

Inledningsvis berättar han att Valentino inte är den smartaste personen han känner när det kommer till att vara ”boksmart”, men att han har en del andra egenskaper som kan ta honom långt i programmet.

– Men han är en jävel på att ta sig ut ur kniviga situationer, han är otrolig på att sätta sig i skiten och sen ta sig ur det, vilket är till hans fördel, säger Anis, och fortsätter:

– Om jag känner min bror rätt kommer han att spela spel och vara hal som en ål. så som han är.

Tittarnas dom mot Valentino efter beteendet i Robinson

Efter L-Os kommentar mot Valentino i programmet berättar han att reparatören från Umeå fick en utskällning på båten påväg tillbaka från tävlingen.

– Stämningen är fruktansvärd och det är L-O som öppnar sin norrländska accent. Vi har ju precis förlorat och då frågar han mig ”nerverna, är det lugnt eller?”, något i den stilen, jag kommer inte inte ens ihåg vad han sa för jag brann bara av direkt, säger Valentino i Robinson.

Vidare förklarar Valentino att han skällde ut lagkamraten på vägen tillbaka lägret, något som inte visas i programmet.

– Jag höll mig tills vi började dra iväg, och där fick L-O en ordentlig jävla avhyvling, för han har ingen aning om mina jävla nerver, säger Valentino.

Efter avsnittet tog däremot tittarna L-Os sida i konflikten och riktade istället kritik mot Valentino på Robinsons Facebook, efter hans beteende mot lag-kompisen.

Valle borde sätta sig ner i båten! Han tror han är störst bäst och vackrast kom ner på jorden”, skriver en person.

Valle blir drygare å drygare verkar det som. Stava ödmjuk!”, skriver en annan.

Valle, en sån läbbig typ, pratar illa om folk bakom ryggen på dom, svag kille i sinnet! Rösta ut honom”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN