Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-tittarnas kritik efter tävlingen – fuskanklagelser

14 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Robinson anklagas för fusk.
I måndagens Robinson i TV4 var det dags för pristävling. Deltagarna fick dela upp sig två och två där en person i varje par hade förbundna ögon. Bonnie Almerstedt guidade sedan Emilio Strukelj genom en hinderbana till seger. Men nu kommer tv-tittarna med kritik mot tävlingen och menar att det var fusk inblandat.
Annons
Jannika om den oväntade vändningen i Robinson: ”Undrar om dom tänkte på det?”Brand logo
Jannika om den oväntade vändningen i Robinson: ”Undrar om dom tänkte på det?”

Robinson i TV4 är inne på slutspurten och deltagarna blir allt färre. Under förra veckans dramatiska öråd blev Robert Åhrman, 46, återigen välkomnad in i tävligen efter att ha varit förvisad till Utposten under en tid.

– Det känns otroligt roligt. Jag är väldigt tacksam över att vara tillbaka och det är så fantastiskt kul att se allihopa igen. En helt underbar känsla, sa Robert Åhrman efter att ha blivit inröstad av sina kamrater.

I söndagens öråd röstades sedan Anna Dahlbom, 22, ut ur tävlingen med sju röster.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns inte bra så klart. Men det var min tur i dag. Det är som är, sa Anna i programmet.

I måndagens avsnitt av Robinson var det dags för pristävling och deltagarna uppmanas dela upp sig i par. Därefter ska en person i varje par förses med ögonbindel.

Emilio Strukelj, 28, bildade par med Bonnie Almerstedt, 45, där Emilio tog på sig ögonbindeln. Tävlingen gick ut på att den som såg skulle guida sin kamrat genom en hinderbana.

Annons

Misstänker fusk

Bonnie skrek instruktioner till Emilio som tog sig igenom banan, och det var även de som vann tävlingen och veckans pris.

– Det här var verkligen som att komma tillbaka till sin tjänstgöring på militären, säger Emilio om tävlingen.

Men på Robinsons Facebook-sida är det flera tittare som reagerat över något. De undrar nämligen om inte Emilio sett banan under sin ögonbindel.

“Precis sett dagens avsnitt där vissa hade förbundna ögon, när man ser Emilio ta på sin bindel satt den rätt löst så jag undrar om han inte såg då han böjde huvudet bakåt hela tiden och gick rätt på allt utan missar, tänker jag“, skriver en person som får medhåll av flera andra.

“Det satt vi hemma i soffan och sa också när han vann så lätt/fort. Sen spolade vi tillbaka och det syntes så väl att han såg. Hur kunde Anders missa det?” skriver en annan.

Det finns också andra som i samma tråd är säkra på att allt gått rätt till.

Tydligen hade alla några slags mörka glasögon under bindeln så fusk tror jag ej på! Han va duktig helt enkelt“, skriver en person.

FOTO: TV4

Annons