robinson 2022

Robinson-Sofia om saknaden till sonen Ralph – efter deltagarnas val

ROBINSON 2022, SOFIA SPENDLER

Den här veckan har några Robinson-deltagare fått samtal hemifrån eller brev. Sofia ville verkligen få möjligheten men så blev det inte.
Nu berättar hon för Hänt om saknaden.
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino
0:41

Efter reklamen: Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

(0:41)

Slå på ljud

Höstens säsong av Robinson börjar dra ihop sig. Vi är framme vid sammanslagningen och deltagarna har befunnit sig på ön i över 33 dagar.

33 dagar är en väldigt lång tid utan någon som helst kontakt med omvärlden och hos många deltagare har hemlängtan börjat skina igenom.

Någon som visat starkt att hon längtar hem är Sofia Spendler, 31. Framför allt saknar hon sin lilla son Ralph.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför fick Sofia aldrig något samtal eller brev

Genom hela Robinson har Sofia kämpat i motvind, som hon själv uttrycker det. I varje öråd har gruppen velat rösta ut henne, men hon har klarat sig kvar tack vare immuniteter och vinster i dueller.

I veckan har det tävlats om både brev och samtal hemifrån. Sofia har velat vinna båda tävlingarna, men tyvärr har det inte gått vägen. De som vann hade möjligheten att ge bort sina brev och samtal, vilket skedde.

Andreas "Värmland" Haraldsson, 29, vann samtals-priset och valde att ge bort priset till Homayon Sytes, 22, och Sandra Cucarano, 25. Senare i veckan vann Lars Olov "L-O" Johansson, 44, två brev. Han valde att ge bort dem till Martin Larsson, 24, och Alexander Strandberg, 43.

Med andra ord fick Sofia varken något brev eller samtal hemifrån, något som väckt starka reaktioner i sociala medier. Många tycker nämligen att gruppen kunde bjussat lite och sett lite mer till Sofias känslor.

Robinson-Sofia om saknaden efter sonen Ralph

Även Sofia är besviken på gruppen, men samtidigt kunde hon faktiskt glädjas. I ett meddelande till Hänt berättar hon om känslorna.

”Jag saknade VERKLIGEN Ralph varje vaken sekund. Jag grät varje dag i bikten av saknad! Det kändes förjävligt, varje chans som fanns till att vinna samtal eller brev tändes en gnutta hopp, men nedslag varje gång.”, skriver hon och fortsätter:

”Det kändes verkligen så jobbigt, men jag kunde ändå glädjas med dem som fick brev/samtal. Jag tröstade mig med att vi snart kommer kunna ha kontakt ändå. Och såhär med facit i hand var de nog lika bra att jag inte fick något av det för då hade allt känts jobbigare tror jag..”

Sonen Ralph verkade dock må bra trots sin mammas frånvaro.

”Min son bodde hos sin pappa när jag var iväg, men han var också hos både farmor & mormor medans jag var iväg och det gick jätte bra”, förklarar Sofia för Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN