Robinson-Sebastian Larssons relation med Anna Dahlbom

Sebastian Larsson, Emilia Widell, Anna Dahlbom
NU GRATIS

Tittarnas frågor har varit många: Är det kärlek i luften mellan Sebastian Larsson och Anna Dahlbom i Robinson?
Nu berättar han för första gången sanningen – och erkänner en hemlighet...

Sebastian Larsson, 31, åkte tidigt ur Robinson, men lyckades via Gränslandet ta sig tillbaka in i tävlingen, något som inte uppskattades av alla. Den enda som har stått vid hans sida är Anna Dahlbom, 22.

Sebastian Larssons ord om Anna Dahlbom

I programmet har Anna och Sebastian flera gånger synts krama och hålla om varandra. De pratade ofta om hur nära de har kommit varandra, men nämner ingenting om eventuell kärlek.

Men nu är Anna Dahlbom utslagen. Och när Hänt pratar med Sebastian efter det att han kommit hem från Robinson berättar han varför de två blev så nära.

– De ställena jag har varit på i Thailand och kört thaiboxning på var hon sedan på några år senare. Vi har samma typ av relation med våra mammor, vi båda kör crossfit, vi har väldigt väldigt lika intressen så det bara klickade direkt när vi träffades.

Han beskriver det hela som en häftig upplevelse att känna så för någon omedelbart. Dock tillbakavisar han att det skulle vara något mer än vänskap mellan dem.

– Vi klickade, men inte på så sätt att jag var intresserad av henne. Det var som att se mig själv i en kvinnokropp. Vi tänkte samma saker och var verkligen som syskon. 

Jobbar ihop efter Robinson

Idag har de regelbunden kontakt och pratar i telefon nästan varje dag. Han bor i Göteborg och hon i Malmö, men det har inte stoppat deras vänskap.

– Jag var i Malmö för två veckor sedan och hälsade på, säger Sebastian glatt.

Dessutom ska de nu börja jobba ihop, och Anna kommer därför att pendla till Göteborg några dagar i månaden.

– Vi kommer göra flera projekt ihop framöver. Jag öppnar min egna crossfitbox här i Göteborg och då kommer Anna vara dietist där, säger Sebastian Larsson.

Nya kärleken: Emilia Widell

Istället, berättar Sebastian, fanns det en annan kvinna som upptog hans tankar under tiden i Robinson. Strax innan han åkte iväg på inspelningarna hade han nämligen börjat träffa någon, men då de fortfarande inte var ett par så nämns hon inte i programmet.

– Jag började väl inse under Robinson att jag saknade henne. När jag kom hem så överraskad jag henne. Jag ljög och sa att jag skulle komma ett annat datum, så kom jag tidigare och överraskade henne på jobbet.

Resten är, som man säger, historia. De blev ihop och två månader senare flyttade de ihop i en lägenhet i Göteborg.

– Hon är väldigt spontan, det är fantastiskt. Hon kan komma på någonting och köra på det och så är hon alltid öppen och glad och framåt, säger Sebastian Larsson.

Sebastian Larsson pussas med flickvännen Emilia Widell

Sebastian Larsson med flickvännen Emilia Widell.

Sebastian Larsson om flickvännens relation med Anna Dahlbom

Hans nya flickvän heter Emilia Widell och håller även hon på med träning. Dessutom har hon och Anna Dahlbom blivit goda vänner.

– Anna pratar med min flickvän massa, nästan mer än vad jag pratar med henne, säger Sebastian Larsson och skrattar.

Trots att det gick snabbt med att flytta ihop har de inte lika bråttom med barn och bröllop.

– Vi planerar inte så långt fram utan vi tar det mer som det kommer, säger Sebastian Larsson.

Robinson sänds måndag till torsdag klockan 19.30 samt söndagar klockan 21.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!