LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Sanna om beteendet mot Anders Lundin – bortklippta scenerna

26 apr, 2023 
SANNA STRAND, ANDERS LUNDIN
I kvällens avsnitt av Robinson blir det livad stämning mellan deltagaren Sanna och programledaren Anders Lundin.
Nu berättar hon för Hänt om bortklippta scenen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i RobinsonBrand logo
Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson

Vårens säsong av Robinson är i full gång och deltagarna är inne på sin 24:e dag på ön. Vid det här laget har deltagarna börjat känna av matbristen men de håller humöret uppe. Nästa vecka väntar nämligen den klassiska "Sammanslagningen", något som är ett delmål för de flesta.

Men innan dess är det ödesvecka och då kan i princip vad som helst hända, men framför allt så går det ut på att tre personer kommer behöva lämna Robinson. Hittills har vi fått se fiskodlaren Oskar Hammarstedt, 31, packa sina väskor och bege sig till Gränslandet.

På Gränslandet är det också spännande tider just nu. Där har deltagarna fått veta att två av dem kommer ha chansen att ta sig tillbaka in i Robinson i slutet av veckan. Så nu återstår det bara att se vilka det blir!

Annons

Robinson-Sanna om reaktionen mot Anders Lundin

I kvällens avsnitt är det en kamp om en fördel som står på spel. Från Lag nord blev det Sanna Strand, 50, som fick representera laget ihop med Sophie Sörkvist, 27.

Till en början går det väldigt bra för Sanna och Sophie och de lyckas knäcka koden först. Detta gör ju självklart att de börjar fira som om de vunnit högsta vinsten på lotto men så var inte fallet. Faktum är att det var två koder till som skulle knäckas.

I avsnittet går Anders in och berättar detta för tjejerna – något som får Sanna att reagera starkt.

– Helvete! Men Anders! Får man bli arg på dig?!, utbrister Sanna i programmet.

Robinson-Sanna om bortklippta scenen med Anders Lundin – beteendet avslöjat

När Hänt når Sanna berättar hon mer om händelsen och det kan ju mycket väl vara så att man får kortare stubin när man är på Robinson.

Annons

– Ja men hallå, man har ju inte käkat på hur länge som helst och så var man ju så taggad på vinst. Det var ju såklart med glimten i ögat men vi var så säkra på att vi hade vunnit när vi öppnade första lådan. Så var han såhär "NEJ!". Det var ren och skär reaktion, säger Sanna och berättar mer om hur Anders tog det hela:

– Han skrattade bara. Det är no hard feelings.

Även om tittarna får se det mesta som händer i Robinson så är det vissa saker som klipps bort, nu berättar Sanna om sekvensen med Anders som inte togs med.

– Ah gud, jag blev så jäkla trött på han! Jag gick fram och låtsas-ströp honom också, men det har de klippt bort, förklarar hon.

SOPHIE SÖRKVIST, SANNA STRAND

FOTO: TV4

Annons