Robinson-Robbans nya barnbesked med flickvännen: ”Känns stort”

Robert ”Robinson-Robban” Andersson och Simone Brandstedt träffades i augusti 2018 via nätdejtingappen Tinder. Den 1 juli flyttar hon hem till honom i Nacka och snart är de sugna på att skaffa barn ihop.
Slå på ljud

I maj 2018 separerade Robert ”Robinson-Robban” Andersson, 44, från Linda Lundin, 37, som han har barnen Tiger, 8, och Chili, 6, tillsammans med. I augusti laddade han sedan ner dejtingappen Tinder och fick napp på första försöket. För några månader sedan beskrev Robban detaljerat hur det gick till i en lång exklusiv intervju med Hänt:

– Jag tog värstingvarianten som man pröjsar för, lärde mig hur den funkade och ställde in den på 160 kilometers radie. Så jag hamnade i Örebro, Norrköping och Gävle också, scannade hela Mälardalen och mellan-Sverige på madamer. Alla mellan 19 och 40. Sen satt jag bara och tryckte bort i snabb takt. Ibland gick det för fort så jag råkade trycka bort någon fräsch brud. Till slut fanns det inga nya Tinderbrudar kvar på 160 kilometers radie och så fick man en massa matchningar, men det var som en djungel kändes det som.

Han förklarade:

– Så hade jag semester och en polare från Göteborg var här. Då testade jag igen och fick upp Simone. Vi fick en match direkt, skrev till varandra och hon var jävligt skön. Hon har ju ironi och var den enda jag snackade med seriöst med. Redan där kändes det rätt.

Starka känslorna för Simone Brandstedt

Den nya flickvännen ifråga heter Simone Brandstedt, 27, och jobbar som artist på Wallmans salonger i Stockholm. Det märktes att Robban hade starka känslor för Simone då han berättade om henne:

– Hon är fan grym. Och för mig som är romantiker, hon är den första kvinnan jag kan pussas och kramas med oändligt, för hon gillar det. Fantastiskt! Hon gillar närhet, värme och kärlek… Hon får mig att känna mig både manlig och skön. Det är fan kärlek när den är som bäst. Jag är fortfarande nyförälskad efter ett halvår. Nåt sånt har aldrig hänt tidigare. En kvinna som är romantiskt lagd är vad jag har sökt efter hela mitt liv.

Robban är lycklig att äntligen ha funnit en kvinna som är lika romantisk som han själv.

Även om allt var perfekt bodde de dock inte ihop, utan Simone var inneboende hos en kollega i Stockholms södra förorter, medan Robban hade sin stora fina lägenhet i Nacka. Fast de ännu inte ens bodde ihop avslöjade Robban att han faktiskt blivit öppen för att skaffa fler barn med Simone:

– När vi började träffas sa hon att hon inte vill ha barn själv, men så kröp det fram rätt snart att hon vill det i framtiden. Det passar mig bra. Just nu vill jag inte ha barn, men eftersom jag älskar Simone kan jag tänka mig att skaffa barn med henne i framtiden. Så är det ju med kvinnor, och eftersom jag är hennes man får jag ställa upp. Konstigare än så är det inte.

Robinson-Robban och Simone Brandstedt blir sambor

Även om det kanske är ett tag kvar innan de blir föräldrar, så har de i varje fall tagit ett stort och viktigt steg på vägen till att bilda familj. Simone håller nämligen som bäst på att flytta in till Robban. När Hänt ringer honom förklarar han:

– Vi håller på att flytta över Simones grejer till mig. Hon har i och för sig mest bott här det senaste halvåret, men nu flyttar hon hem till mig även pappret. Det känns stort.

Simone är också väldigt positiv till att bli sambo med den nya mannen i hennes liv. Hon kommer att vara skriven i Robbans lägenhet från och med den 1 juli:

– Det känns jättekul och han har ju tjatat länge på mig. Men det är nog tur att jag inte har några egna möbler. Annars skulle jag få sälja dem, för Robert har ju redan alla möbler som behövs, och han är rätt bestämd om hur han vill att det ska se ut hemma. Han vill ha det på ett visst sätt.

Robbans medeltida skåp som Simone helst vill ha ut från sovrummet.

Robban flikar in:

– Jag har ett gammalt medeltida skåp i sovrummet som Simone är extremt irriterad på därför att hon tycker det tar upp för mycket plats. Det vill hon helst att jag ska göra mig av med, men det tänker jag inte flytta på. Däremot kan jag kompromissa och ta bort den medeltida stolen som också står där inne så hon får plats med ett nattduksbord.

På frågan om det är dags för dem att skaffa barn ihop också nu snart efter att de blir sambo svarar Simone:

– Det kanske inte är det första vi gör, men vi har pratat om det och får se när det blir. Det blir ju rätt naturligt, även för Robert, att skaffa ett barn till nu när vi bor ihop också. Han har ju redan två sedan tidigare.

FOTO: Hänt

SENASTE NYTT!