Robinson-Robban om kärleken – började dejta efter trekant

Robinson-Robban träffade sin kärlek på ett lite oväntat sätt. Han och Linda Lundin, som nu mer är hans sambo, började dejta efter en trekant.

Robert Andersson, 43, mer känd som ”Robinson-Robban” efter sin medverkan i ”Expedition Robinson”, har skapat flera rubriker i sitt liv. Det har handlat om allt ifrån vilda fester och tv-kupper. Idag lever han ett lugnare liv med sambon Linda Lundin, 36,men sättet de träffades på för åtta år sedan var däremot inte lika lugnt.

– Jag var bakfull som ett as och var med gårdagens ragg. Polaren klagade på att det var lite madammer hos mig och tog upp luren för att ringa dit någon. Han ringde Linda, berättar Robban i en intervju med Expressen.

Efter att ha varit ute och festat en sväng så delade Robban taxi med båda tjejerna.

– Jag tittade på bägge damerna och sa ”Jag har hela barskåpet fullt av sprit – vi åker hem till mig och tar oss ett järn”.

Och så fick det bli, men det blev mer än ett järn. Det slutade med att alla tre tillbringade natten tillsammans.

– Gårdagens ragg drog hem på morgonen, men Linda stannade på frukost. Jag bjöd på gröt. Väldigt romantiskt.

En vecka senare var Linda och Robban på sin första dejt, och sedan hände det grejer. Nu har paret två barn, Tiger, 7, och Chili, 5. Robban arbetar som spårvagnsförare och lever ett betydligt lugnare liv än förut.

– Mycket vatten har passerat under bron. Men idag lever jag ett stillsamt liv. Det är jävligt nice. Det är den bästa tiden i mitt liv, säger han till Expressen.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Robban om den svåra barndomen: ”Ren terror, både psykiskt och fysiskt”

Foto: IBL